Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » 4G-reititin pysäköintiautomaattien tietoliikenneratkaisuksi

4G-reititin pysäköintiautomaattien tietoliikenneratkaisuksi

Finnpark Oy on valinnut Elkomen toimittamat mobiilireitittimet kadunvarsipysäköinnissä käytettävien lipukeautomaattien tietoliikenneratkaisuksi.

Finnpark Oy on pysäköintiratkaisujen asiantuntija ja pysäköintipalvelujen tuottaja. Yhtiö on asiakaslähtöisen pysäköintiteknologian kärkinimiä Suomessa ja Euroopassa. Finnpark on valinnut Elkomen toimittamat 4G-reitittimet kadunvarsipysäköinnissä käytettävien lipukeautomaattien tietoliikenneratkaisuksi.

Kadunvarsipysäköinnin lipukeautomaatit

Finnparkin käyttämät lipukeautomaatit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet pysäköinnin maksamiseen niin kolikoilla, luotto- tai sirukorteilla kuin myös lähilukukorteilla. Korttimaksuja varten pitää olla luotettava ja turvallinen yhteys maksujärjestelmiin.

Etäyhteys vianmääritykseen ja ohjelmointiin

Jokainen pysäköintiautomaatti on yhteydessä etähallintajärjestelmään. Etäyhteyttä hyödynnetään automaatin vianmäärityksessä ja ohjelmoinnissa ja raportoinnissa. Etähallinta auttaa minimoimaan huoltokäynnit ja ajoittamaan rahantyhjennys- ja tulostuspaperintäyttökäynnit täsmällisesti. Automaatti lähettää myös hälytyksen etähallintajärjestelmään, jos automaatin sisältöä tai kassakaappia yritetään käsitellä luvatta.

4G-reititin lipukeautomaateissa

Finnpark on valinnut Elkomen toimittamat Robustel 4G/VPN-reitittimet yhteyksien muodostamiseen lipukeautomaateilta etähallinta- ja maksujärjestelmiin. ”Valinnan perusteena oli laitteiden toimintavarmuus vaihtelevissa ympäristöolosuhteissa”, kertoo Finnparkin tekninen päällikkö  Erik Fallström. ”Aikaisemmin esimerkiksi lähelle pysäköity kuorma-auto on voinut häiritä datayhteyttä maksu- ja etähallintajärjestelmiin. Robustelin reitittimet on todettu luotettavaksi laiteratkaisuksi.”

”Valinnan perusteena oli Elkomen toimittamien laitteiden toimintavarmuus vaihtelevissa ympäristöolosuhteissa. Robustelin reitittimet on todettu luotettavaksi laiteratkaisuksi.”

Erik Fallström - Finnpark Oy

Robustel Router

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.