Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Advantech IIoT Premier Partner
    maailma

    Advantech IIoT Premier Partner

    Advantech on maailman suurin teollisuuden tietotekniikan ja IoT-laitteiden valmistaja. Elkome toimii Suomessa Advantech IIoT Premier Partner -yhteistyökumppanina ja järjestelmäratkaisujen toimittajana. Tutustu kampanjatuotteisiin ja tilaa verkkokaupasta!

    Modulaarinen teollisuustietokone
    Advantech MIC-770

    Advantech MIC-770 on modulaarinen teollisuustietokone Intel Core i (8.Gen) -sarjan prosessorilla. Laitteeseen on helppo lisätä PCI Express ja PCI-laajennuskortteja iModule-laajennuksen avulla. Lisäksi laitteeseen voidaan asentaa iDoor-laajennus langattomaan verkkoyhteyteen ja kenttäväyläkommunikointiin. MIC-770 soveltuu erittäin hyvin myös 3D-mallinnukseen erityisesti grafiikkakorteille tarkoitetun MIC-75G20 -laajennuksen ansiosta.

    MIC-770
    MIC-720AI

    Teollisuustietokone tekoälysovelluksiin
    Advantech MIC-720AI

    Advantech MIC-720AI on erityisesti tekoälysovelluksiin suunniteltu teollisuustietokone. NVIDIA Jetson TX2 -grafiikkaprosessori mahdollistaa korkean resoluution kuvamateriaalin reaaliaikaisen käsittelyn ja pakkauksen. MIC-720AI kuluttaa erittäin vähän virtaa ja on näin erinomainen ratkaisu sulautettuihin järjestelmiin ja mobiilisovelluksiin.

    Automation & IoT Edge Computers
    Advantech UNO -teollisuustietokoneet

    Advantech UNO-sarjan tietokoneet on suunniteltu erityisesti teollisuuden automaatio- ja IoT-sovelluksiin. Laaja tuotevalikoima takaa hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan optimaalisen laiteratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Suosituimmat UNO-sarjan teollisuustietokoneet on saatavana nopeasti Elkomen varastosta.

    Suosituimmat mallit nopeaan toimitukseen. Tilaa verkkokaupasta!

    UNO-2271G

    Advantech UNO-2271G

    Intel Atom E3815 1.46 GHz,
    4 GB RAM, 32 GB SSD,
    2 x Gigabit LAN, 1 x USB 3.0, HDMI,
    iDoor-laajennusmoduuli optiona.
    Hinta alk. 338 €

    UNO-2372G

    Advantech UNO-2372G

    Intel Celeron J1900 2.0 GHz,
    4 GB RAM, SSD/HDD,
    2 x Gigabit LAN, 4 x RS232/422/485,
    1 x USB 3.0, 3 x USB 2.0, HDMI, DisplayPort.
    Hinta alk. 530 €

    UNO-2484G

    Advantech UNO-2484G

    Intel Core i3-6100U 2.3 GHz,
    8 GB RAM, 2 x SSD/HDD,
    4 x Gigabit LAN, 4 x RS232/422/485,
    4 x USB 3.0, HDMI, DisplayPort.
    Hinta alk. 1211 €

    Monipuolinen tuotevalikoima IoT-järjestelmien toteutukseen.

    IoT Edge Gateway
    Advantech WISE-710 + EdgeLink

    Advantech WISE-710 on Edge Gateway, jonka avulla kerätään tietoa ohjelmoitavilta logiikoilta ja siirretään Azure-pilvipalveluun. EdgeLink tukee yli 200 kenttäväylä- ja laiteprotokollaa. Tiedonkeruutoiminnot ja yhteys Azure-pilvipalveluun konfiguroidaan EdgeLink-ohjelman avulla. WISE-710:ssa on Microsoft Azure IoT-sertifioitu salauspiiri, jonka avulla tiedonsiirtoyhteys salataan. Kahden LAN-portin lisäksi laitteessa on 3 sarjaporttia ja 4 digitaalikanavaa.

    WISE-710_EdgeLink
    PPC-3100S

    Tyylikäs käyttöliittymäratkaisu
    Advantech PPC-3100S

    Advantech PPC-3100S on tyylikäs ja tehokas käyttöliittymätietokone 10.1" PCAP-kosketusnäytöllä. Advantechin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu erilaisten käyttöliittymäsovellusten toteutukseen. Näyttökokoja on saatavana 5.7" - 21.5" ja prosessorivaihtoehtoja Atom-malleista tehokkaisiin Core i7 asti.

    Laaja tuotevalikoima luotettavalta järjestelmätoimittajalta.

    Elkomen verkkokaupasta löytyy kattava valikoima tietotekniikka- ja IoT-ratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Tuotteet on jaoteltu ryhmiin tuotetyypin tai käyttötarkoituksen mukaan. Voit rajata valikoimaa esimerkiksi teknisten ominaisuuksien, kuten suorituskyvyn ja liitäntöjen perusteella.

    Advantech - Johtava laitevalmistaja 

    Advantech on maailman suurin teollisuustietokoneiden ja IoT-laitteiden valmistaja. Laaja tuotevalikoima sekä maailmanlaajuiset tukipalvelut takaavat kone- ja laitevalmistajille sekä järjestelmätoimittajille turvalliset laitevalinnat osaksi omia tuotteita ja järjestelmiä. 

    • Teollisuustietokoneet ja palvelimet
    • Käyttöliittymätietokoneet ja kosketusnäytöt
    • IoT-tiedonkeruu ja Edge Gateway -ratkaisut
    • Kenttäväylä- ja verkkotuotteet
    TPC-UNO

    Elkome - Paikallinen järjestelmätoimittaja

    Elkome on Suomessa virallinen Advantech IIoT Premium Partner -yhteistyökumppani ja järjestelmätoimittaja. Pitkän kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta tarjoamme laadukkaita ja kilpailukykyisiä ratkaisuja erilaisten digitalisointi- ja IoT-projektien toteutukseen.

    • Järjestelmäsuunnittelu
    • Esiasennus- ja konfigurointipalvelut
    • Varastointi- ja logistiikkapalvelut
    • Tuki ja ylläpito, laitehuolto

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.