Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Android-pohjainen sovellus pääsylippujen tarkastukseen

Android-pohjainen sovellus pääsylippujen tarkastukseen

Elkome valmisti Tiketti Oy:lle mobiilisovelluksen pääsylippujen tarkastukseen ja kulunvalvontaan. Uuden sovelluksen haluttiin toimivan moderneilla Android-pohjaisilla laitteilla. Uuden ohjelmiston koodaus toteutettiin onnistuneesti keväällä juuri ennen kiireisen festarikauden alkua.

Sovellus helposti kaikkiin Android-laitteiseen

Tiketti halusi korvata vanhan Windows Mobile -pohjaisen lipuntarkastussovelluksen uuden tekniikan Android-ohjelmistolla. Suurimmalla osalle käyttäjistä Android on tuttu ja tämän ansiosta laitteet on mm. helppo liittää tapahtumanjärjestäjän verkkoon. Android-pohjaisten laitteiden valikoima on laaja ja laadukkaita vaihtoehtoja löytyy myös edullisemmasta hintaluokasta.

Lippu- ja sääntömuutokset lukijoihin reaaliajassa

Tiketin lipunmyyntijärjestelmä on yhteydessä kulunvalvontaan ja myydyt liput siirtyvät sinne automaattisesti. Lipuntarkastustapahtumaan voidaan tehdä erilaisia sääntöjä, joiden avulla esimerkiksi määritellään, voiko lipun lukea vain kertaalleen vai kerran päivässä useana päivänä. Kaikki lippu- ja sääntömuutokset päivittyvät lipunlukijoihin reaaliajassa.

Lipuntarkastus varmistettu myös Offline-tilassa

Luetut pääsyliput päivittyvät reaaliajassa kulunvalvonnan raportointiin. Mikäli laite putoaa verkosta kesken lipunluennan, voidaan sillä silti jatkaa lippujen tarkistusta. Offline-tilassa luetut liput päivittyvät automaattisesti raportointiin, kun laite saa taas verkkoyhteyden.

Onnistunut toteutus ennen festarikauden alkua

Elkome toimitti uuden ohjelmiston Tiketille keväällä juuri ennen kiireisen festarikauden alkua. ”Vaikka aikataulu oli todella kiireinen ja tiukka, niin siinä pysyttiin. Viestintä Elkomen kanssa oli hyvää ja olimme jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä. Tärkein, eli lopputulos, oli juuri kuten oltiin suunniteltu”, kertoo Olli Kataikko Tiketti Oy:ltä.

Tapahtumamarkkinointiin erikoistunut lipunvälittäjä

Tiketti palvelee asiakkaitaan tapahtumien suunnittelusta aina toteutukseen asti. Vuonna 1975 ylioppilaskuntien jytäbileiden lipunvälittäjäksi syntynyt Tiketti on 40 vuoden aikana kasvanut lipunmyyjästä täyden palvelun taloksi, jonka erikoisosaamista hyödyntävät niin isot kuin pienetkin tapahtumajärjestäjät.

  • 1,000,000 lippua | 650 tapahtumajärjestäjää | 7,000 tapahtumaa (2017)
  • Vuoden lippukauppa 2016 ja 2017 – Music & Media Industry Awards
  • Vuoden palveluntarjoaja 2012, 2013 ja 2014 – Music & Media Industry Awards.

”Vaikka aikataulu oli todella kiireinen ja tiukka, niin siinä pysyttiin. Viestintä Elkomen kanssa oli hyvää ja olimme jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä. Tärkein, eli lopputulos, oli juuri kuten oltiin suunniteltu”

Olli Kataikko - Tiketti Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.