Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Anybus IT/OT Gateway
    Anybus.NET

    Anybus IT/OT Gateway

    Anybus on linkki IT-järjestelmien sekä tuotannon ja automaation välillä. Digitalisaatio ja teollinen IoT luovat haasteita sovelluskehitykseen ja tietoturvaan, joihin Anybus tuo ratkaisun uudella teknologialla.

    Tuotannon dataa IT-järjestelmiin
    Anybus.NET Bridge

    IT-järjestelmiin on ollut vaikea kerätä tietoa automaatiojärjestelmistä. Ohjelmoitavat logiikat ja kenttäväylät ovat suljettuja ja tieto liikkuu järjestelmissä erilaisina teollisuusprotokollina. Anybus.Net Bridge on silta IT-järjestelmän ja automaatiojärjestelmän välillä. Se mahdollistaa sovelluskehittäjälle helpon pääsyn tuotantodataan .Net-rajapinnan kautta. Anybus.Net Bridge tukee tunnetuimpia teollisuuden kenttäväyliä (PROFIBUS, CANopen, Modbus RTU, DeviceNet...), Teollisuus-Ethernet -protokollia (EtherCAT, PROFINET, EtherNet/IP, Modbus TCP...) sekä kiinteistöautomaation ja energiantuotannon järjestelmiä (LonWorks, BACnet ja KNX).

    Anybus.NET
    Anybus IIoT

    IoT-tiedonkeruu automaatiosta
    Anybus IIoT Gateway

    Pilvipohjaisilla IoT-järjestelmillä ei ole pääsyä suljettuihin tehdasverkkoihin ja automaatiojärjestelmiin. Teollisuuden IoT-järjestelmissä on kuitenkin oleellista kerätä tietoa olemassa olevista järjestelmistä. Anybus IIoT Gateway toimii sekä OPC UA -palvelimena että MQTT-välittäjänä tarjoten tietoa IoT-järjestelmiin. Se erottaa järjestelmät toisistaan ja takaa tehdasverkon tietoturvan. Anybus IIoT Gateway ei vaadi automaatio-ohjelmoinnin osaamista, vaan tiedonvälitys tehdään helposti ja nopeasti konfiguroiden halutut arvot. Anybus IIoT Gateway toimii itsenäisesti, eikä vaikuta automaatiojärjestelmän suorituskykyyn ja toimintaan.

    Langattomat ratkaisut teollisuuden tiedonsiirtoon

    Anybus Wireless Bridge

    Anybus Wireless Bridge

    Anybus Wireless Bridge on WLAN- tai Bluetooth-tekniikalla toimiva Teollisuus-Ethernet -verkkojen langaton väyläsilta. Wireless Bridge mahdollistaa PROFINET, EtherNet/IP, Modbus TCP ja BACnet/IP -verkkojen langattoman tiedonsiirron vaikeasti kaapeloitavissa kohteissa, kuten pyörivissä koneissa tai räjähdysvaarallisissa tiloissa.

    Anybus Bolt

    Anybus Wireless Bolt

     Anybus Wireless Bolt mahdollistaa tuotantokoneen tai -laitteiden liittämisen langattomaan verkkoon WLAN, Bluetooth tai Bluetooth Low Energy -tekniikalla. Se on helppo asentaa standardin mukaisella M50-läpiviennillä. IP67-suojauksen ja laajan -40...+65 asteen käyttölämpötilan ansiosta laite kestää vaativimmissakin olosuhteissa.

    Kaikki yleisimmät kenttäväylät ja Teollisuus-Ethernet

    Profinet
    CANopen
    EtherCAT
    DeviceNet
    Ethernet/IP
    LonWorks
    Modbus
    Profibus
    BACnet
    KNX
    CC-Link
    Powerlink
    Anybus Communicator

    Anybus Communicator

    Anybus Communicator mahdollistaa perinteisen sarjaväyläliitäntäisen laitteen liittämisen kenttäväylä- tai Teollisuus-Ethernet -pohjaiseen järjestelmään. Communicator tukee kaikkia yleisimpiä väyläprotokollia.

    Anybus X-Gateway

    Anybus X-Gateway

     Anybus X-Gateway on muunnin, jolla kaksi eri kenttäväylää tai Teollisuus-Ethernet -protokollaa liitetään toisiinsa. Muuntimen avulla kahden eri valmistajan automaatiolaitteet voivat vaihtaa tietoa keskenään.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.