Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Automaatiojärjestelmän ylläpito tietoturvallisella etäyhteydellä
Valmet paper machines are maintained via the Secomea remote access solution.

Automaatiojärjestelmän ylläpito tietoturvallisella etäyhteydellä

Valmet hyödyntää paperikoneiden, voimalaitosten sekä muiden prosessien ja automaatiojärjestelmien ylläpidossa Secomea-etäyhteysratkaisua. Elkome on tehnyt Valmetin kanssa toimitus- ja palvelusopimuksen, jonka pohjalta Elkome toimittaa Secomea-järjestelmän reititinlaitteet käyttövalmiina ja vastaa ylläpidosta Valmetin puolesta.

Etäyhteys maailmalle toimitettuihin laitteisiin

Valmet käyttää Secomea-etäyhteysratkaisua eri puolille maailmaa toimitettujen paperikoneiden, voimalaitosten ja muiden prosessien sekä automaatiojärjestelmien etähallinnassa ja -ylläpidossa. Secomea-järjestelmä koostuu etäkohteeseen toimitettavista SiteManager-reitittimistä, GateManager-hallintaportaalista sekä LinkManager-etäkäyttäjistä. Järjestelmä mahdollistaa tietoturvasertifioidun etäyhteyden maailmalle toimitettuihin laitteisiin.

Laite- ja käyttäjätuki Elkomen palveluna

Secomea-järjestelmään on helppo lisätä laitteita ja käyttäjiä sekä muuttaa näiden asetuksia ja käyttöoikeuksia. Valmetilla on maailmanlaajuisessa järjestelmässään kuitenkin niin paljon käyttökohteita ja käyttäjiä, että Valmet päätyi Elkomen tarjoamaan palveluun, joka huolehtii käyttäjätuesta sekä uusien laitteiden lisäämisestä järjestelmään. Valmetin henkilökunta voi näin keskittyä omien asiakkaidensa palvelemiseen.

SiteManager-reitittimet käyttövalmiina

Palvelusopimukseen kuuluu Secomea SiteManager-reitittimien toimittaminen asennuskohteeseen tilauksessa määritellyin laiteasetuksin. Reitittimet konfiguroidaan Elkomella ja toimitetaan ennalta sovitun vasteajan puitteissa asennuspaikalle. Asennuksen jälkeen SiteManager-reititin ottaa automaattisesti yhteyden GateManager-hallintaportaaliin ja yhteys on valmiina etäkäyttäjälle.

GateManager-hallintapalvelu

Elkomen tarjoamaan palveluun kuuluu myös GateManager-hallintapalvelun ylläpito, käyttäjien opastaminen sekä mahdollisten vikatilanteiden selvittäminen ja niiden korjaaminen. Elkomen tarjoamien esiasennus- ja ylläpitopalveluiden ansiosta Valmet voi olla varma, että etäyhteydet ovat kunnossa aina kun niitä tarvitaan.

Secomea - Secure Remote Access System

Elkomen tarjoamien esiasennus- ja ylläpitopalveluiden ansiosta Valmet voi olla varma, että etäyhteydet ovat kunnossa aina kun niitä tarvitaan.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.