Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Automaattinen sähköturvallisuustestaus tehostaa tuotantoa

Automaattinen sähköturvallisuustestaus tehostaa tuotantoa

Elkome toimitti Norpe Oy:lle automaattisen sähköturvallisuustestausjärjestelmän kylmäkalusteiden valmistukseen. Uusi järjestelmä on helppokäyttöinen ja se nopeuttaa tuotteiden testausta.

Standardin mukainen sähköturvallisuustestaus

Jokainen Norpen valmistama kylmäkaluste käy läpi standardien mukaisen sähköturvallisuustestauksen. Vuosien mittaan testausta on pyritty automatisoimaan mahdollisimman paljon, jotta testaaminen kävisi turvallisemmin, vaivattomammin ja nopeammin. Myös testaustulosten tallentaminen ja niiden seuranta ovat olleet tärkeitä kehityskohteita testausmenetelmiä parannettaessa.

Elkomelta ratkaisu testausprosessin tehostamiseen

Norpella käynnistyi projekti, jossa pyrittiin tehostamaan tuotantolinjojen toimintaa. Analyysien perusteella sähkötestaus oli yksi tuotannon pullonkauloista. Norpella oli käytössä vain yksi automatisoitu testauslaite, joka palveli kahta testipistettä. Laite oli iso, kömpelö ja jokaiselle kalustetyypille piti olla erillinen ohjelma. Tämä antoi hyvän syyn etsiä uuden ratkaisun. Se löytyi tarjousten perusteella Elkomelta. Norpe päätyi hankkimaan kaksi uutta automattista sähköturvallisuustesteriä, jotka pienten hienosäätöjen jälkeen aloittivat toimintansa testipisteissä.

Helppokäyttöisyys nopeuttaa testausta

”Laitteet ovat olleet käytössämme nyt reilun vuoden”, kertoo Norpen laitetestauksista vastaava tuotannonkehitysinsinööri Jyri Sihvola. ”Kyseltyäni käyttäjien kommentteja, olen saanut pelkkää positiivista palautetta. Elkomen sähköturvallisuustesterin käyttö on erittäin helppo oppia ja testaaminen käy huomattavasti joutuisammin kuin vanhalla laitteella.”

Kylmäratkaisuja kaupan tarpeisiin

Norpe on innovatiivinen kylmäkalusteratkaisujen valmistaja, joka luo kaupan elintarvikkeiden lisämyynnille uusia mahdollisuuksia. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat keskus- ja omakoneelliset kylmäkalusteet, kylmähuoneet, kylmäkoneikot, lamellituotteet ja asennuspalvelut. Norpe on osa kansainvälistä Viessmann-konsernia. Konserni työllistää yli 11.000 henkilöä ympäri maailman.

"Laitteet ovat olleet käytössämme nyt reilun vuoden. Kyseltyäni käyttäjien kommentteja, olen saanut pelkkää positiivista palautetta. Elkomen sähköturvallisuustesterin käyttö on erittäin helppo oppia ja testaaminen käy huomattavasti joutuisammin kuin vanhalla laitteella.”

Jyri Sihvola - Norpe Oy

Elkome Sähköturvatesteri

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.