Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Automaattinen sähköturvallisuustestaus

Automaattinen sähköturvallisuustestaus

Teknowaren uusi automaattinen sähköturvallisuustestaus nopeuttaa ja yksinkertaistaa valaisimien testausta. Elkomen toimittama testausjärjestelmä tarjoaa visuaalisen käyttöliittymän testien valitsemiseen ja muokkaamiseen. Järjestelmässä on lisäksi tietokantarajapinta validointiraportteja varten.

Automaattinen sähköturvallisuustestaus tehostaa tuotantoa

Kaikille valmistettaville sähkölaitteille pitää tehdä standardien mukainen sähköturvallisuustestaus. Elkomen sähköturvallisuustesteri on ratkaisu tuotteiden automaattiseen testaukseen. Teknoware Oy päivitti olemassaolevan sähköturvallisuustesterin tietokantapohjaiseksi sähköturvallisuustestausjärjestelmäksi ja valitsi Elkomen uuden järjestelmän toimittajaksi.

Testauslaitteet ja ohjauslaitteiden sähköistys

Järjestelmässä käytetyt testauslaitteet ja ohjausreleet asennettiin mittalaitekeskukseen, jonka asiakas halusi asentaa kiinteästi tuotannon testauspisteeseen. Järjestelmä voidaan toimittaa myös liikuteltavaan mittauslaitevaunuun, jolloin sähköturvallisuustestaus voidaan siirtää helposti tuotannon eri pisteisiin.

Testausohjelmisto Labview-sovelluksena

Elkomen sähköturvallisuustesteri on Labview-pohjainen ohjelmisto, joka ohjaa järjestetelmään kuuluvaa sähköturvallisuustesteriä valitun testin mukaisesti. Testit ja testiin liittyvät parametrit on muokattavissa tuote- tai tuote-eräkohtaisesti. Perinteisiin testereihin verrattuna kaikki testiin liittyvät valintavaihtoehdot tehdään ohjelmallisesti, jonka jälkeen käyttäjän pitää ainoastaan kytkeä oikeat johdot testattavaan tuotteeseen. Elkomen sähköturvallisuustesteri nopeuttaa tuotannon testausta, parantaa testauksen luotettavuutta sekä mahdollistaa raportoinnin ja jäljitettävyyden.

"Uusi automaattinen testausjärjestelmä tehostaa valaisimien tuotantoa ja varmistaa tuotteiden laadun."

Teknoware Oy

Elkome eSTT - Automaattinen sähköturvatesteri

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.