Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Automaattinen tankkausjärjestelmä ammattiliikennöintiin

Automaattinen tankkausjärjestelmä ammattiliikennöintiin

TechnoSmart Oy suunnittelee ja valmistaa älykkäitä ajoneuvo- ja polttoaineenjakelujärjestelmiä ammattiajoneuvojen omistajille. TechnoSmartin ratkaisuilla liikennöitsijät pystyvät tehostamaan toimintaansa, säästämään kaluston ylläpito- ja huoltokuluissa sekä parantamaan asiakaspalveluaan.

Automaattinen tankkausjärjestelmä

TechnoSmart on kehittänyt täysin automaattisen, RFID-teknologiaan perustuvan ajoneuvotunnistusjärjestelmän. Järjestelmää käytettäessä tankkaus ei vaadi kuljettajalta mitään tunnistautumis- ja maksutoimenpiteitä. Järjestelmään on mahdollista integroida myös henkilöntunnistus sekä raportointi pinnanvalvontalaitteisiin.

Järjestelmän raportointi toimii reaaliaikaisesti ja sillä voidaan seurata kulutusta selkeän www-käyttöliittymän kautta. Raportointi kertoo henkilö-, ajoneuvo-, aika-, litra-, polttoainelaatu- ja säiliötiedot sitä mukaa kun ne toteutuvat. Raportointi- ja kulutustiedot voidaan yhdistää TechnoSmartin EcoSmart-ajoneuvojärjestelmään. Järjestelmä on hyväksytty Suomessa myös viranomaiskäyttöön.

Advantech ARK järjestelmän ohjaintietokoneena

TechnoSmart valitsi Elkomen toimittaman Advantech ARK-1120 -sarjan teollisuustietokoneen tankkausjärjestelmää ohjaavaksi tietokoneeksi. Laitetta kutsutaan nimellä SSD, Station Storage Device, ja sitä käytetään ohjaamaan tankkauksia sekä tallentamaan tietoa.

”Tarvitsimme laitteen, joka soveltuu monenlaisiin olosuhteisiin luotettavasti”, kertoo TechnoSmartin liiketoimintajohtaja Pekka Salonsaari. ”Elkomen valikoimista löytyi sopiva tuote ja myös tarvittaessa vaihtoehtoisia laitteita esim. erilaisiin tilaluokkiin. Käytämme järjestelmissämme muitakin Elkomen edustamia tuotteita.

”Elkomen valikoimista löytyi sopiva tuote ja myös tarvittaessa vaihtoehtoisia laitteita esim. erilaisiin tilaluokkiin. Käytämme järjestelmissämme muitakin Elkomen edustamia tuotteita.”

Pekka Salonsaari - TechnoSmart Oy

Advantech ARK

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.