Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Biomassan puristusvoiman määritys

Biomassan puristusvoiman määritys

Saalasti Oy on kehittänyt voima-antureihin perustuvan mittausjärjestelmän, jota käytetään tuotekehityksessä sekä asiakasprojektien määrityksessä ja validoinnissa. Järjestelmällä mitataan puristusvoimaa, joka tarvitaan biomassan kuivatuksessa. Elkome toimitti järjestelmään tarvittavat voima-anturit ja lukulaitteen mittaustulosten seurantaan.

 

Prosessiarvojen validoiminen kannettavalla mittauslaitteella

Saalasti toimittaa biomassaa kuivaavia puristimia asiakkailleen ympäri maailman. Yksi erilaisille biomassoille selvitettävistä asioista on puristusvoima, joka tarvitaan massan kuivatukseen. Tietojen pohjalta pystytään simuloimaan asiakkaalle toimitettavan puristimen toiminta ja varmistamaan haluttu kuivan massan saanto.

Koska jotkin biomassoista pilaantuvat nopeasti, eikä massaa voi toimittaa Suomeen analysoitavaksi, muodostui tarve kehittää lentolaukussa kuljetettava mittausjärjestelmä asiakkaan luona tehtäviin mittauksiin.

Järjestelmän laitevalinnat ja anturikaapelointi

Kannettavaan mittausjärjestelmään valittiin Elkomen toimittamat voima-anturit sekä lukulaite mittaustulosten seurantaan. Elkomen kokemuksen ja laajan toimittajaverkoston kautta tarpeeseen löytyi sopivat tuotteet. Anturikaapelointi piti valmistaa myös Saalastin toiveiden mukaisesti määrämittoihin. ”Kannettavia mittausjärjestelmiä rakennettiin yhteensä neljä kappaletta. Tuotekehityskäytössä olevan laitteiston lisäksi kolme toimii tällä hetkellä asiakastesteissä Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Chilessä”, kertoo Jarno Petäkoski, Saalasti Oy.

Bioenergiatuotteiden pioneeri

Saalasti Oy on maailman johtavia biopolttoaineiden käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajia. Saalastin päätuotteita ovat erilaiset murskaimet, repijät ja hakkurit sekä biomassaa kuivaavat puristimet. Laitteet toimivat pääasiassa suurissa voimalaitoksissa ja sellutehtaissa ympäri maailmaa. Saalasti toimittaa myös kokonaisia biomassankäsittelylaitoksia.

”Kannettavia mittausjärjestelmiä rakennettiin yhteensä neljä kappaletta. Tuotekehityskäytössä olevan laitteiston lisäksi kolme toimii tällä hetkellä asiakastesteissä Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Chilessä”

Jarno Petäkoski - Saalasti Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.