Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elinkaarikustannusten pienentäminen teollisuus-PC:llä
    eREX

    Elinkaarikustannusten pienentäminen teollisuus-PC:llä

    Murata valitsi eREX-tuotesarjan tuotantoonsa tietokoneiden vakiomalliksi. eREX-teollisuustietokoneet perustuvat Intelin pitkän saatavuuden Embedded-prosessoritekniikkaan, mikä takaa kestävän ja elinkaarikustannuksiltaan edullisen vakioratkaisun kaikkiin laitetarpeisiin.

    Valikoiman yhtenäistäminen helpottaa ylläpitoa

    Murata halusi yhtenäistää tuotantonsa tietokonekantaa päivittämällä olemassa olevia vanhoja toimistotyöasemia uusilla teollisuustietokoneilla. Vanhassa konekannassa oli suuri määrä eri valmistajien eri tyyppisiä laitteita, joiden hallinta ja ylläpito vaati aikaa ja resursseja. Laitekantaa yhtenäistämisellä saadaan ylläpidosta aiheutuvia elinkaarikustannuksia pienennettyä merkittävästi. Myös huolto ja varaosien varastointi helpottuu, kun tuotenimikkeiden määrä pienenee.

    Teollisuustason tuotteilla pidempi vaihtoväli

    Toimistotietokoneiden laskennallinen vaihtoväli on tyypillisesti kolme vuotta – vaativammissa tuotanto-olosuhteissa yleensä lyhyempi. Teollisuustietokoneiden kestävämmät ja laadukkaammat komponentit mahdollistavat vaihtovälin pidentämisen vähintään viiteen vuoteen. eREX-tietokoneet eivät ole hinnaltaan juurikaan toimistomalleja kalliimpia, joten ne ovat elinkaarikustannuksiltaan huomattavasti edullisempia. Teollisuuskestoisuus alentaan merkittävästi myös huolto ja varaosakustannuksia.

    Kestävä laiteratkaisu kompaktissa paketissa

    Murata on asentanut eREX-teollisuustietokoneita eri puolille tuotantoa ja kokemukset ovat olleet hyviä. ”Olemme tyytyväisiä laatuun ja laitteiden suorituskykyyn. Laitteiden toimitusajat ovat nopeita yleensä suoraan toimittajan varastosta”, kertoo Muratan tekninen asiantuntija Miika Taipale. Elkome on toimittanut erilaisua teollisuustietokoneratkaisuja Muratalle jo 10 vuoden ajan.

     

    ”Olemme tyytyväisiä laatuun ja laitteiden suorituskykyyn. Laitteiden toimitusajat ovat nopeita yleensä suoraan toimittajan varastosta.”

    Miika Taipale
    Murata Electronics Oy

    eREX-teollisuustietokone

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.