Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Elkome News 1/2019 -asiakaslehti

Elkome News 1/2019 -asiakaslehti

Uusi Elkome News 1/2019 -asiakaslehti on julkaistu.

Teollisuuden digitalisaatio käytännössä

Maailma muuttuu ja tuo mukanaan uusia haasteita. Toisaalta teknologia mahdollistaa uusien innovaatioiden syntymistä ja auttaa kehittämään tehokkaampia ratkaisuja vahvojen tilalle. Teollinen IoT ja digitalisaatio kuulostavat termeinä jo puuduttavilta, mutta kun aiheet viedään käytäntöön, saadaan liiketoimintaan uusi vaihde päälle.

Elkome auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa. Tuotannon tehostamisessa – liittyypä se sitten valmistusprosessiin, automaatioon tai henkilökunnan tekemiseen – keskeinen asia on ongelmakohtien tunnistaminen sekä niiden systemaattinen ja tehokas ratkaiseminen. Automaattinen tiedonkeruu, suurten tietomäärien käsittely sekä tiedon analysointiin perustuva toiminnan jatkuva kehittäminen vaativat työkaluja, joihin IoT ja digitalisointi tuovat uusia mahdollisuuksia.

Kokonaisvaltainen tilannekuva prosesseista sekä yleisesti koko yrityksen toiminnasta on keskeinen osa toiminnan tehostamista sekä ennen kaikkea tehokkaan tuotannon varmistamista. Toiminnan visualisointi ja tiedon jakaminen tuotannon infonäytöillä, valvomoiden videoseinillä sekä työntekijöiden älylaitteiden dashboardeilla ovat keinoja paremman tilannekuvan muodostamiseen sekä kokonaisuuden hallintaan. Jos toiminnan kapeikkoja ei tehdä kaikille näkyviksi, on niihin reagoiminen ja niiden ratkaiseminen mahdotonta.

Elkome on toimittanut järjestelmäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin jo yli 30 vuoden ajan. Tiivis asiakasyhteistyö on tuonut esille kehittämistarpeita, joihin on luotu uusia ratkaisuja. Parhaista ideoista on syntynyt tuotteita ja palveluita, joiden avulla autamme taas uusia asiakkaita toiminnan kehittämisessä. Tässä asiakaslehdessä haluan nostaa erityisesti esille LEAN-toimintaa tukevia ohjelmistotuotteitamme sekä järjestelmäratkaisuja tuotannon visualisointiin, joiden avulla asiakkaamme ovat menestyneet toimissaan.

Toivon, että asiakasreferenssit ja sovellusesimerkit antavat käytännönläheisiä ideoita, joista on hyötyä myös sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan miten voimme olla avuksi.

Yhteistyöterveisin,

Juha Halonen
Markkinointijohtaja

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.