Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome News 2/2019 -asiakaslehti
    Elkome News 2-2019

    Elkome News 2/2019 -asiakaslehti

    Uusi Elkome News 2/2019 -asiakaslehti on julkaistu.

    Digitalisaatio ja IoT-ratkaisut

    Digitalisaatiolla tarkoitetaan usein perinteisten kynä-paperi-menetelmien korvaamista sähköisillä ratkaisuilla. Digitalisointi systematisoi ja tehostaa toimintaa. Yksi keskeinen asia digitalisoinnissa on visualisointi ja tiedon jakaminen kaikille sitä tarvitseville. Reaaliaikainen tilannekuva on avain LEANin mukaiseen toiminnan tehostamiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

    Tuotantoprosessien visualisointiin Elkome on toimittanut valvomo- ja videoseinäjärjestelmiä jo pitkään. Videovalvonta on myös tärkeä osa turvallisuutta. Kun jotain sattuu, pitää tapahtumien kulusta saada kokonaiskuva mahdollisimman nopeasti. Axxon Next -videovalvontaohjelmisto mahdollistaa videomateriaalin analysoinnin ja tapahtumaketjun seurannan suuresta määrästä videomateriaalia todella nopeasti. Lisää videovalvontaratkaisustamme voit lukea uuden Elkome News 2/2019 -lehden sivulta 3.

    Visualisoinnissa on oleellista, että tietoa jaetaan automaattisesti sitä tarvitseville, eikä tietoa tarvitse etsiä eri tietojärjestelmistä. LEANin mukaisessa toiminnassa voidaan hyödyntää infonäyttöratkaisuja, joilla esitetään tietoa prosessien toiminnasta ja tunnuslukuja toiminnan kehittymisestä. Elkomen infonäyttöjärjestelmissä hyödynnetään muun muassa kotimaista iDiD sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmää. Lisätietoa infonäyttöratkaisuistamme löytyy lehden sivuilta 14-15.

    Visualisoinnin edellytyksenä on, että tietoa pitää kerätä tehtaan eri järjestelmistä. Usein mittauksia tehdään automaatiojärjestelmässä, toisinaan tietoa on valmiina tuotannonohjauksessa. Tämän päivän ratkaisuja tiedon keräämiseen ja koostamiseen ovat IoT ja pilvipalvelut. IoT-järjestelmän rakentaminen Azure- tai AWS-pilvialustoille ei ole välttämättä kaikille mahdollista tai kannattavaa. Helpompi ratkaisu IoT- ja pilvipalveluiden hyödyntämiseen on Secomean Data Collection Cloud, jossa tiedonkeruu, tallennus ja visualisointi ovat valmiina. Lisätietoa ratkaisusta löydät lehden sivulta 17.

    Elkome toimittaa digitalisaatio- ja IoT-ratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme järjestelmiä avaimet päteen -periaatteella. Kone- ja laitevalmistajat sekä järjestelmätoimittajat hyödyntävät Elkomen tuotteita ja palveluita osana valmistus- ja arvotuotantoketjuaan.

    Tässä asiakaslehdessä haluan esitellä asiakasprojekteja ja -sovelluksia, joissa Elkome on ollut rakentamassa digitalisaatio- ja IoT-ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Toivon, että esimerkit antavat käytännönläheisiä ideoita, joista on hyötyä myös sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme olla avuksi myös sinulle.

    Yhteistyöterveisin,

    Juha Halonen
    Markkinointijohtaja

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.