Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Elkome osaksi Addtech-konsernia
    Elkome - a Part of Addtech Group

    Elkome osaksi Addtech-konsernia

    Ruotsalainen teknologiakonserni Addtech AB on ostanut 5.3.2020 solmitulla yrityskaupalla Elkome Group Oy:n koko osakekannan. Elkome-yhtiöt liittyvät osaksi Addtech Automation -liiketoimintaryhmää.

    Elkome osaksi Addtech-konsernia

    Ruotsalainen teknologiakonserni Addtech AB on ostanut 5.3.2020 solmitulla yrityskaupalla Elkome Group Oy:n koko osakekannan. Elkome Groupiin kuuluu sen tytäryhtiöt Elkome Systems Oy, Elkome Installaatiot Oy ja Elkome Software Oy. Elkome-yhtiöt liittyvät osaksi Addtech Automation -liiketoimintaryhmää.

    Addtech on Tukholman pörssissä noteerattu teknologiayhtiö, johon kuuluu 140 yritystä ja 2900 työntekijää 20 eri maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1 Mrd euroa. Suomessa Addtechilla on Elkomen lisäksi noin 20 yritystä. Elkome täydentää tuotteillaan ja ratkaisuillaan Addtechin automaatioliiketoimintaa.

    Elkomen ja Addtech-konsernin välinen yritysyhteistyö mahdollistaa asiakkaille tarjottavien ratkaisujen toteutuksen joustavammin ja tehokkaammin. Addtech mahdollistaa myös Elkomen omien tuotteiden ja palvelujen tarjonnan konserniyhtiöiden kautta laajemmalle asiakaskunnalle Suomessa ja ulkomailla.

    Lisätietoa yrityskaupasta:

    Markku Suominen, Addtech Automation, +358 400 418 074
    Juhani Yrjänä, Toimitusjohtaja, Elkome Group Oy, +358 400 625 645

    ELKOME - A PART OF ADDTECH GROUP

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.