Laitenäyttely

Tällä lomakkeella voit varata henkilökohtaisen esittelyajan laitenäyttelyymme. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä kerro, mihin järjestelmiin haluat erityisesti tutustua. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme sopivan ajankohdan esittelyyn.


  Elkome » Elkome Oy » Laitenäyttely
  Elkome Showroom

  Laitenäyttely

  Elkomen uudistetussa laitenäyttelyssä pääset tutustumaan uusiin ratkaisuihimme ja kokeilemaan laitteiden ja järjestelmien toimintaa käytännössä. Varaa aika esittelyyn!

  Infokioskit ja palveluautomaatit

  Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

  Elkome eVAL infokioski
  KVM

  Videoseinät ja KVM-järjestelmät

  Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Videoseinä havainnollistaa prosessien toimivuutta ja parantaa tuotannon tilannekuvaa.

  Infokioskit ja videoseinäjärjestelmät laitenäyttelyssä:

  OEMKiosks QSR

  Infokioskit,
  palveluautomaatit
  ja mainosnäytöt

  iDiD

  Sisällönhallinta- ja
  julkaisujärjestelmä
  infonäytöille

  videoseinä

  Videoseinänäytöt,
  videoseinäpalvelin,
  KVM- ja Streaming-ratkaisut

  Järjestelmien esittely ja niihin tutustuminen käytännössä.

  atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

  atvise SCADA on nykyaikaisella OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu selainpohjainen valvomo-ohjelmisto. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat automaattisesti eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

  atvise SCADA
  Axxon

  Axxon Next -videovalvontaohjelmisto

  Axxon Next on monipuolinen ohjelmisto videovalvontaan ja -tallennukseen. Mullistavan ohjelmistosta tekee sen kyky luoda metadataa ajoneuvoista, henkilöistä tai muista seurattavista objekteista. Metadatan avulla valtavasta määrästä videomateriaalia pystytään etsimään haluttuja tapahtumia todella nopeasti.

  Secomea etäyhteys- ja IoT-järjestelmä

  Secomea-järjestelmällä luodaan ja hallitaan etäyhteyksiä sekä kerätään tietoa suljetussa tehdasverkossa olevilta tuotantokoneilta ja automaatiojärjestelmiltä. Secomea on perinteiseen VPN-yhteyteen ja muihin etäyhteysratkaisuihin nähden huomattavasti monipuolisempi ja turvallisempi.

  secomea

  Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

  Teollisuuden tietotekniikka

  Kun tietokoneita käytetään tuotannonohjauksessa tai prosessinvalvonnassa, niiden pitää toimia luotettavasti ilman toiminnan keskeytyksiä. Useilla toimialoilla vaaditaan myös erikoishyväksyntöjä ja standardeja tuotannossa käytettävälle tietotekniikalle. Elkomelta löytyy ratkaisuja tietotekniikan erityistarpeisiin.

  TPC-UNO

  Tietoliikenne ja tehdasverkot

  Toimitamme tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Kun verkkoon kytkettyjä laitteita ja niiden välistä tietoliikennettä on paljon, tulee verkon sisäinen valvonta erittäin tärkeäksi. Verkonvalvonnan avulla pystytään havaitsemaan ja reagoimaan nopeasti erilaisiin uhkiin ja havoittuvuuksiin.

  Teollisuustietokoneet ja verkkotuotteet laitenäyttelyssä:

  Advantech teollisuus-PC

  ADVANTECH
  Teollisuustietokoneet
  ja IoT-ratkaisut

  ads-tec VMT9000

  ADS-TEC
  Ajoneuvotietokoneet ja
  käyttöliittymäratkaisut

  Cisco IE2000

  CISCO
  Verkkotuotteet,
  verkonvalvonta ja tietoturva

  Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

  Tuotekehityksen mittaukset

  Suunnittelemme ja valmistamme mittausjärjestelmiä tuotekehityksen tarpeisiin. Määrittelemme, mitä antureita, mittauslaitteita ja ohjelmistoja järjestelmään tarvitaan ja miten mittaus tullaan suorittamaan. Toimitamme järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

  Testaus ja laadunvalvonta

  Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmiä tuotteiden laadunvarmistukseen. Tuotteiden testaaminen takaa niiden korkean laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden. Automaattisella tuotetestauksella varmistetaan nopea ja tehokas tuotanto.

  Mittaus- ja testausratkaisut laitenäyttelyssä:

  Automaattinen
  sähköturvallisuustesteri

  ESD Tester

  ESD-testeri
  henkilösuojauksen valvontaan

  kunnonvalvonta-anturi

  Anturit tutkimukseen,
  tuotekehitykseen ja kunnonvalvontaan

  Mittausjärjestelmät ja
  IoT-tiedonkeruulaitteet

  Elkomen tiimi valmiina auttamaan

  Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.