Laitenäyttely

Tällä lomakkeella voit varata henkilökohtaisen esittelyajan laitenäyttelyymme. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä kerro, mihin järjestelmiin haluat erityisesti tutustua. Otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme sopivan ajankohdan esittelyyn.Elkome » Elkome Oy » Laitenäyttely
Elkome Showroom

Laitenäyttely

Elkomen uudistetussa laitenäyttelyssä pääset tutustumaan uusiin ratkaisuihimme ja kokeilemaan laitteiden ja järjestelmien toimintaa käytännössä. Varaa aika esittelyyn!

Infokioskit ja palveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

Elkome eVAL infokioski
KVM

Videoseinät ja KVM-järjestelmät

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Videoseinä havainnollistaa prosessien toimivuutta ja parantaa tuotannon tilannekuvaa.

Infokioskit ja videoseinäjärjestelmät laitenäyttelyssä:

OEMKiosks QSR

Infokioskit,
palveluautomaatit
ja mainosnäytöt

iDiD

Sisällönhallinta- ja
julkaisujärjestelmä
infonäytöille

videoseinä

Videoseinänäytöt,
videoseinäpalvelin,
KVM- ja Streaming-ratkaisut

Järjestelmien esittely ja niihin tutustuminen käytännössä.

atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

atvise SCADA on nykyaikaisella OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu selainpohjainen valvomo-ohjelmisto. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat automaattisesti eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

atvise SCADA
Axxon

Axxon Next -videovalvontaohjelmisto

Axxon Next on monipuolinen ohjelmisto videovalvontaan ja -tallennukseen. Mullistavan ohjelmistosta tekee sen kyky luoda metadataa ajoneuvoista, henkilöistä tai muista seurattavista objekteista. Metadatan avulla valtavasta määrästä videomateriaalia pystytään etsimään haluttuja tapahtumia todella nopeasti.

Secomea etäyhteys- ja IoT-järjestelmä

Secomea-järjestelmällä luodaan ja hallitaan etäyhteyksiä sekä kerätään tietoa suljetussa tehdasverkossa olevilta tuotantokoneilta ja automaatiojärjestelmiltä. Secomea on perinteiseen VPN-yhteyteen ja muihin etäyhteysratkaisuihin nähden huomattavasti monipuolisempi ja turvallisempi.

secomea

Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

Teollisuuden tietotekniikka

Kun tietokoneita käytetään tuotannonohjauksessa tai prosessinvalvonnassa, niiden pitää toimia luotettavasti ilman toiminnan keskeytyksiä. Useilla toimialoilla vaaditaan myös erikoishyväksyntöjä ja standardeja tuotannossa käytettävälle tietotekniikalle. Elkomelta löytyy ratkaisuja tietotekniikan erityistarpeisiin.

TPC-UNO

Tietoliikenne ja tehdasverkot

Toimitamme tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Kun verkkoon kytkettyjä laitteita ja niiden välistä tietoliikennettä on paljon, tulee verkon sisäinen valvonta erittäin tärkeäksi. Verkonvalvonnan avulla pystytään havaitsemaan ja reagoimaan nopeasti erilaisiin uhkiin ja havoittuvuuksiin.

Teollisuustietokoneet ja verkkotuotteet laitenäyttelyssä:

Advantech teollisuus-PC

ADVANTECH
Teollisuustietokoneet
ja IoT-ratkaisut

ads-tec VMT9000

ADS-TEC
Ajoneuvotietokoneet ja
käyttöliittymäratkaisut

Cisco IE2000

CISCO
Verkkotuotteet,
verkonvalvonta ja tietoturva

Laaja tuotevalikoima maailman johtavilta laitevalmistajilta.

Tuotekehityksen mittaukset

Suunnittelemme ja valmistamme mittausjärjestelmiä tuotekehityksen tarpeisiin. Määrittelemme, mitä antureita, mittauslaitteita ja ohjelmistoja järjestelmään tarvitaan ja miten mittaus tullaan suorittamaan. Toimitamme järjestelmät asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

Testaus ja laadunvalvonta

Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmiä tuotteiden laadunvarmistukseen. Tuotteiden testaaminen takaa niiden korkean laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden. Automaattisella tuotetestauksella varmistetaan nopea ja tehokas tuotanto.

Mittaus- ja testausratkaisut laitenäyttelyssä:

Automaattinen
sähköturvallisuustesteri

ESD Tester

ESD-testeri
henkilösuojauksen valvontaan

kunnonvalvonta-anturi

Anturit tutkimukseen,
tuotekehitykseen ja kunnonvalvontaan

Mittausjärjestelmät ja
IoT-tiedonkeruulaitteet

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.