Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.





















Etusivu » Eltest helpottaa tuotannon testausta

Eltest helpottaa tuotannon testausta

Eltest on Elkomen tuotteistama ohjelmistoalusta tuotannon testaukseen. Ohjelmisto on alunperin suunniteltu yhdessä ABB Drivesin kanssa helppokäyttöiseksi ja tehokkaasti testausohjelmistoksi.

Testisekvenssit käyttäjän muokattavissa

Tavoitteena on ollut mahdollisimman selkeä ja joustava ohjelmisto, jonka avulla asiakas voi itse tehdä omat testisekvenssinsä. Useimmat markkinoilla olevat mittaus- ja testausohjelmistot vaativat käyttäjältään laite- ja ohjelmointiosaamista. Asiakkaat haluvat kuitenkin keskittyä omaan ydinosaamiseensa eikä testausjärjestelmien rakentamiseen tai niiden ohjelmointiin. Eltest on suunnattu juuri tälle käyttäjäryhmälle.

Eltestin avulla voidaan rakentaa tarvittavat testisekvenssit helposti ja nopeasti. Ohjelmointiosaamista ei tarvita. Laaditut testisekvenssit voidaan tallettaa tietokoneelle ja haluttu sekvenssi käynnistyy automaattisesti tuotteen sarjanumeron perustella tai se voidaan ladata ja käynnistää käsin. Tuotteen sarjanumero luetaan viivakoodinlukijalla tai se syötetään käsin.

Käyttäjäoikeuksien hallinta

Eltestissä on kaksi käyttäjätasoa: user ja admin. Normaalisti testit tehdään täysin automaattisesti ja ne käynnistyvät heti viivakoodinluvun jälkeen. Testiaskeleet ajetaan automaattisesti lävitse. Raja-arvot luetaan tietokannasta tai ne voidaan antaa testiriveillä. Ohjelmisto vertaa mitattuja tuloksia raja-arvoihin ja hylkää tai hyväksyy testituloksen. Kaikki testitulokset talletetaan tietokantaan seurantaa ja raportointia varten.

Admin-moodissa käyttäjä voi lisätä tai poistaa testiaskeleita sekä muokata yksittäisiä rivejä. Sekvenssi voidaan myös käynnistää miltä riviltä tahansa ja myös pysäyttää haluttuun kohtaan. Yksittäisistä testiaskeleista voidaan myös muodostaa nimettyjä loogisia kokonaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta testien muokkaaminen ja raja-arvojen haku uudelle tuotteelle on helppoa. Kun testisekvenssi toimii halutulla tavalla, voidaan se nimetä ja tallettaa tietokoneelle muiden sekvenssien joukkoon.

Testisekvenssien muokkaus

Jos sopimusvalmistajalla tulee testauksen kanssa ongelmia voi testaaja lähettää testiaskeleet tai osan siitä tutkittavaksi testauksen asiantuntijalle. Testiaskeleita voidaan helposti muokata vaikka Excelillä ja lähettää muokattu sekvenssi takaisin testauspaikalle. Ylimääräisiä ohjelmistolisenssejä tai Runtime-kirjastoja ei tarvita.

Eltest on Microsoftin sertifioima Windows 7 -yhteensopiva tuote.

"Testien muokkaaminen ja raja-arvojen haku uudelle tuotteelle on helppoa. Kun testisekvenssi toimii halutulla tavalla, voidaan se nimetä ja tallettaa tietokoneelle muiden sekvenssien joukkoon."

ABB Oy Drives

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.