Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Esiasennuspalveluilla lisäarvoa valmistus- ja toimitusketjuun
    Kuva: Metso

    Esiasennuspalveluilla lisäarvoa valmistus- ja toimitusketjuun

    Metso toimittaa asiakkailleen kaivosteollisuuden koneita, joiden toimintaa ohjataan ja seurataan älykkäillä järjestelmillä. Etäyhteyksiin käytettyjen Secomea-reitittimien toimitusprosessi haluttiin hioa mahdollisimman tehokkaaksi Elkomen esiasennuspalvelujen avulla.

    Tietoturvallinen etäyhteys automaatiojärjestelmään

    Metson toimittamia koneita etähallitaan Secomea-etäyhteysjärjestelmän avulla. Secomea-etäyhteys alentaa huomattavasti huolto- ja ylläpitokustannuksia, koska kaikkia muutoksia järjestelmän toimintaan ei tarvitse käydä paikan päällä tekemässä. Tietoturvallinen etäyhteys on tänä päivänä välttämättömyys, kun ylläpidetään toiselle puolelle maailmaa toimitettuja koneita

    Komponenttitoimittaja osana arvoketjua

    Metso halusi virtaviivaistaa koneiden valmistus- ja toimitusprosessia. Koska koneet valmistetaan alihankintana, on tärkeää, että kaikki järjestelmän komponentit tulevat kasaukseen valmiiksi asennettuina ja konfiguroituna. Yksittäisen komponentin lähettäminen ensin Metsolle konfiguroitavaksi ja tämän jälkeen alihankkijalle kasaukseen on turha työvaihe ja aiheuttaa ylimääräisiä kuluja.

    Esiasennuspalvelulla nopeutta ja säästöjä

    Elkome toimittaa Secomea-etäyhteysjärjestelmän reititinlaitteet Metson alihankkijalle valmiiksi konfiguroituina loppukohteen vaatimilla tiedoilla. Esiasennuksen ansiosta laite voidaan asentaa suoraan koneen ohjauskeskukseen ja kone toimittaa loppuasiakkaalle. Kun kone käynnistetään asiakkaalla asennuksen jälkeen, se näkyy automaattisesti Metson ylläpitohenkilöstölle valmiina etäyhtayksien muodostamiseen. ”Elkomen esiasennus- ja konfigurointipalvelu mahdollistaa suoraviivaisen ja nopean toimitusketjun, joka säästää aikaa ja rahaa kaikilla osapuolilla.” – Antti Jaatinen, Metso.

    ”Elkomen esiasennus- ja konfigurointipalvelu mahdollistaa suoraviivaisen ja nopean toimitusketjun, joka säästää aikaa ja rahaa kaikilla osapuolilla.”

    Antti Jaatinen, Metso

    Kuva: Metso

    © 2019 Metso Corporation

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.