Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Etäohjaus ja etävalvonta tehostavat kemikaalien annostelua

Etäohjaus ja etävalvonta tehostavat kemikaalien annostelua

BIM Finland Oy toimittaa kemikaaleja teollisuuden eri tarpeisiin ja huolehtii laitteillaan tuotteiden annostelun asiakkaan tuotantoprosessiin. BIM käyttää annostelun seurannassa Elkomen toimittamaa etätiedonkeruu- ja etävalvontajärjestelmää.

Etäohjaus nopeuttaa reagointia prosessin muutoksiin

”Reaaliaikainen etäohjaus ja etävalvonnan automaattiset hälytykset mahdollistavat reagoinnin ongelmatilanteisiin riittävän nopeasti”, kertoo Kari Nylund. Elkomen toimittamalla etävalvontajärjestelmällä on mahdollista tehdä myös prosessin etäohjaus. ”Tarvittaessa voimme ottaa etäyhteyden suoraan Siemens TP700 -operointipaneeliin ja tehdä sillä kaikki toiminnat kuin oltaisiin laitteen vieressä.”

Erikoiskemikaalit asiakkaiden tarpeisiin

BIM Finland kehittää, valmistaa ja toimittaa erikoiskemikaaleja ja niihin liittyviä palveluita muun muassa paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin. Kemikaalit myydään asiakkaille useimmiten niin, että BIM varmistaa kemikaalin toimivuuden ja huolehtii annostelun asiakkaan prosessiin. ”Joidenkin kemikaalien osalta joudumme tekemään jatkuvaa seurantaa prosessissa ja varmistamaan, että kemikaaliannostelut toimivat”, jatkaa Kari Nylund.

Etätiedonkeruu I/O:lta ja Modbus-väylästä

Yksinkertaisin etäohjattava ja etävalvottava kohde on sellainen, jossa mitataan kemikaalin kulutusta säiliöstä ja seurataan annostelupumppujen käyntiä. Isommissa järjestelmissä prosessitietoa kerätään Siemens S7 -logiikoilta Modbus RTU tai Modbus TCP -väylän kautta. Mittaustiedot lähetetään automaattisesti pilvipalvelupohjaiselle tiedonkeruupalvelimelle, johon käyttäjälle on rakennettu havainnolliset trendi- ja hälytysnäytöt.

Etävalvonta ja etäohjaus

Helppokäyttöinen etävalvonta- ja etätiedonkeruujärjestelmä kerää tietoa suoraan antureilta tai Modbus RTU- ja Modbus TCP -väylistä. Tiedot tallennetaan tiedonkeruupalvelimelle, johon käyttäjällä on pääsy webbiselaimella.

  • Etäohjaus, etätiedonkeruu, etävalvonta.
  • Etätiedonkeruu antureilta tai Modbus RTU / TCP -väylästä.
  • Etäyhteys kohteeseen Internet- tai 3G-yhteydellä.
  • Mittaustietojen tallennus pilvipalvelimelle.
  • Havainnolliset käyttöliittymät webbiselaimelle.

”Reaaliaikainen tiedonkeruu ja etävalvonnan automaattiset hälytykset mahdollistavat reagoinnin ongelmatilanteisiin riittävän nopeasti. Tarvittaessa voimme ottaa etäyhteyden suoraan operointipaneeliin ja tehdä sillä kaikki toiminnat kuin oltaisiin laitteen vieressä.”

Kari Nylund - BIM Finland Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.