Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Etäyhteyksien hallinnan pitää olla nopeaa ja helppoa
    Valves

    Etäyhteyksien hallinnan pitää olla nopeaa ja helppoa

    KK-Sähköpalvelu Oy toimittaa automaatiojärjestelmiä koneenrakentajille ja tuotantolaitoksiin. Järjestelmiin pitää tehdä käyttöönottovaiheessa hienosäätöä sekä ylläpitovaiheessa vianselvitystä ja päivityksiä. Turhien kustannusten välttämiseksi ylläpitoon tarvitaan luotettava etäyhteysjärjestelmä.

    Etäyhteys logiikkaan helposti ja luotettavasti

    Jotta etäyhteysjärjestelmästä on hyötyä, pitää yhteyden määrittelemisen ja käyttämisen olla helppoa ja luotettavaa. Secomea-etäyhteysjärjestelmässä on kaikille merkittäville automaatiolaitteille valmiit agentit, jotka pitävät sisällään tarvittavat määritykset ja toiminnallisuuden. Niiden avulla ohjelmoitavaan logiikkaan voidaan liittyä helposti etäyhteyden avulla.

    Käyttäjähallinnan helppous

    KK-Sähköpalvelulla on useita henkilöitä, joilla on tarve ottaa etäyhteyksiä toimitettuihin järjestelmiin. Joskus etäyhteys pitää antaa myös yrityksen ulkopuoliselle henkilölle. Secomean GateManager-hallintapalvelussa uusia käyttäjiä on helppo luoda, ja he saavat yhteyden muodostamiseen tarvittavan sertifikaatin ja salasanan muutamassa sekunnissa riippumatta olinpaikastaan. Etäyhteyden muodostaminen onnistuu siis nopeasti tarpeen ilmaannuttua. Käyttäjän pääsyoikeus voidaan poistaa yhtä helposti. Näin ei ole vaaraa siitä, että esimerkiksi entisille työntekijöille jäisi avaimia, joilla pääsee asiakkaiden järjestelmiin.

    ”Fyysisten avaimien kanssa pelaaminen on hankalaa ja vie aikaa. Koskaan ei voi olla varma, kenellä avain oikeasti on. Avaimen kadotessa tilanne on hankala hallita ja avaimen hintakin menee hukkaan.”

    Juha Duldin
    KK-Sähköpalvelu Oy

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.