Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Etäyhteys automaatiojärjestelmään ja tuotannon koneisiin
Graafinen betoni on uusi menetelmä kuvioida betonipintoja, kuten Parman valmistamassa Espoon Ulappatorissa.

Etäyhteys automaatiojärjestelmään ja tuotannon koneisiin

Parma Oy valmistaa betonielementtejä Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla. Elkome valittiin toimittamaan Secomea-etäyhteysjärjestelmä eri toimipaikoissa sijaitsevien automaatiolaitteiden keskitettyyn etähallintaan ja ylläpitoon.

Etäyhteys tuotannon automaatiolaitteisiin

Secomea-etäyhteys mahdollistaa eri tehtaiden automaatiolaitteiden keskitetyn ylläpidon ja etähallinnan. ”Etähallinta takaa nopean vasteajan huoltotoimille ja tuo säästöjä ylläpitoon”, kertoo tietohallintopäällikkö Tomi Airo. Pilvipalveluun perustuva GateManager-hallinta helpottaa eri toimipaikoissa olevien laitteiden ylläpitoa. Kaikki laitteet ja etäkäyttäjät määritellään palveluun, eikä etäyhteyksiä varten tarvitse muistella eri laitteiden etäyhteysasetuksia.

Tehdasverkon eriyttäminen toimistoverkosta

Tuotannon automaatiolaitteet toimivat Parman tehtailla erillisessä Ethernet-tehdasverkossa. Järjestelmän toimintavarmuuden ja tietoturvan takaamiseksi verkko haluttiin eriyttää täysin toimipisteen muusta verkosta. Yhtiö valitsi toteutukseen Elkomen toimittamat Secomea SiteManager -etähallintareitittimet.

Oikeudet vain sallittuihin laitteisiin ja toimintoihin

Parma hyödyntää tuotantokoneiden ylläpidossa ja huollossa myös paikallisia alihankkijoita. Secomea-etähallinnalla on helppo jakaa väliaikaisia etäyhteyksiä ulkopuolisille huoltohenkilöille. ”Etäkäyttäjälle Secomea on helppo ratkaisu. Tunnistautuminen tapahtuu ohjelmallisesti ilman erillisiä USB-tikkuja”, Tomi Airo jatkaa. ”Secomean Agentti-toiminnallisuus rajaa etäkäyttäjän oikeudet vain sallittuihin kohteisiin pitäen muun tehdasverkon turvallisesti suljettuna.” Agentti määrittelee valmiiksi yhteysasetukset etähallittavaan laitteeseen ja avaa automaattisesti oikean ohjelman laitteen ylläpitoon.

Secomea-etäyhteys tuotannon koneisiin

Secomea on automaatiojärjestelmien etähallintaan kehitetty järjestelmä. SiteManager-reitittimen avulla luot turvallisen ja suojatun etäyhteyden tuotantokoneeseen tai automaatiojärjestelmään.

  • Etäkäyttäjien ja käyttäjäryhmien keskitetty hallinta
  • Etäyhteys vain sallittuihin kohteisiin ja toimintoihin
  • Ei avointa tehdasverkkoa maailmalle
  • Ei hankalia USB-avaimia, tunnistus ohjelmallisesti
  • Tietoturva- ja Industry 4.0 -sertifiointi.

Betonielementtien markkinajohtaja

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja, joka palvelee asiakkaitaan suunnittelusta rakennuksen luovutukseen saakka. Yhtiö on rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja tarjoten elinkaariedullisia, kustannustehokkaita ja konkreettisia tuotteita ja kokonaisratkaisuja.

Secomea Secure Remote Access System

”Etäkäyttäjälle Secomea on helppo ratkaisu. Tunnistautuminen tapahtuu ohjelmallisesti ilman erillisiä USB-tikkuja. Secomean Agentti-toiminnallisuus rajaa etäkäyttäjän oikeudet vain sallittuihin kohteisiin pitäen muun tehdasverkon turvallisesti suljettuna.”

Tomi Airo - Parma Oy

Secomea SiteManager

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.