Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Etäyhteys tehdasverkossa olevaan Siemens S7 -logiikkaan

    Etäyhteys tehdasverkossa olevaan Siemens S7 -logiikkaan

    Tietoturvallisen etäyhteyden muodostaminen suljetussa tehdasverkossa olevaan Siemens S7 -logiikkaan onnistuu helposti Secomean etäyhteysjärjestelmättä. Tässä ohjeet etäyhteyden muodostamiseen.

    Etäyhteys Siemens S7 -logiikkaan

    Suljetussa tehdasverkossa olevaan ohjelmoitavaan logiikkaan on joskus tarve ottaa etäyhteys esimerkiksi automaatiojärjestelmän käyttöönotto- tai ylläpitovaiheessa. Secomea-etäyhteysjärjestelmän avulla tietoturvallinen etäyhteys on helppo ja nopea luoda. Automaatiojärjestelmän kanssa samaan lähiverkkoon asennettavassa SiteManager-etäyhteysreitittimessä on valmiina agentti Siemens S7 -logiikoita varten. Agentti määrittele etäyhteysasetukset ja yhteystavan, joten tietoturvallisen yhteyden muodostaminen suljetussa tehdasverkossa olevaan logiikkaan on todella yksinkertaista.

    Etäyhteys Siemens S7 -logiikkaan otetaan ohjelmoijan tietokoneeelle asennetulla TIA- tai Step7-ohjelmalla. Koska tietokone on eri verkossa kuin logiikka, pitää tietokoneeseen asentaa Secomean LinkManager -etäyhteysohjelma. LinkManager-ohjelma avaa tietoturvallisen salatun etäyhteyden tietokoneen ja Siemens S7 -logiikan välille.  LinkManager-ohjelmassa ohjelmoija näkee haluttua logiikkaa varten luodun agentin, jonka Connect-painiketta klikkaamalla tietokoneen ja logiikan välille avautuu etäyhteys. Kun TIA- tai Step7-ohjelma käynnistetään, annetaan sille logiikan IP-osoite ja muut tarvittavat asetukset. Tämän jälkeen voidaan työskennellä samalla tavalla kuin jos logiikka olisi samassa lähiverkossa.

    Secomea - Etäyhteys Siemens S7 -logiikkaan

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.