Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Evoko-tilavarausjärjestelmä

    Evoko-tilavarausjärjestelmä

    Evoko on älykäs neuvotteluhuoneiden ja työpisteiden tilavarausjärjestelmä. Evokon avulla yksinkertaistat ja tehostat toimitilojesi hallintaa.

    Evoko Naso Room Manager

    Evoko Naso -tilavarausjärjestelmän avulla hallitset helposti ja vaivattomasti kaikki tilavaraustarpeesi neuvotteluhuoneista konferenssi- ja auditoriotiloihin. Naso Room Manager on tyylikäs käyttöliittymäpääte neuvottelutilan ovelle, josta käyttäjät voi nähdä olemassa olevat tilavaraukset ja halutessaan varata tilan käyttöönsä vapaana aikana.

    Pilvipohjainen hallinta

    Evoko Nason pilvipohjainen hallinta on helppo käyttää ja huoleton ylläpitää. Et tarvitse omia palvelinasennuksia, vaan koko järjestelmä pyörii tietoturvallisena palveluna. Sinun ei tarvitse itse ylläpitää järjestelmää, vaan käytettävänäsi on aina järjestelmin uusimmat ominaisuudet ja toiminnot.

    Tyylikkään ovenpielinäytöt kertovat neuvotteluhuoneittesi varaustilanteen.

    Vapaana

    Tila on vapaana vähintään 10 minuuttia. Uuden varauksen voi tehdä suoraan näytöltä vapaalle ajalle seuraavaan varaukseen asti.

    Tuleva varaus

    Tila on varattu neuvotteluun, joka alkaa 10 minuutin sisällä. Uuden varauksen voi tehdä suoraan näytöltä seuraavaan vapaaseen aikaan.

    Varattu

    Huoneessa on aiemmin varattu neuvottelu käynnissä. Tilan voi varata suoraan näytöltä seuraavaan vapaaseen aikaan.

    Tilavarausten tekeminen ja varausten hallinta on helppoa ja vaivatonta.

    Naso Admin Portal

    Naso Admin Portal on pilvipohjaisen tilavarausjärjestelmän hallintatyökalu. Portaalissa määritellään kaikki toimipisteet, neuvotteluhuoneet ja käyttäjät. Portaalista pääset näkemään kaikkien tilojen varaukset ja käyttöasteet.

    Naso Outlook Add-In

    Naso Outlook Add-In on laajennus Microsoft Outlook -kalenteriin. Voit tehdä vapaan neuvotteluhuoneen varauksen samalla kun lähetät kalenterikutsun neuvotteluun.

    Naso Mobile App

    Naso Mobile App on tilavaraussovellus Android- tai iPhone-älypuhelimellesi. Sovelluksen avulla hallitset varauksiasi nopeasti ja vaivattomasti missä ja milloin vain.

    Haluatko mieluummin tilavarauksen omalle palvelimellesi ja omaan ylläpitoon?

    Evoko Liso Room Manager

    Evoko-tilavarausjärjestelmän saat myös omaan hallintaasi ja ylläpitoosi. Evoko Liso Room Manager -ovenpielipäätteen ovat yhteydessä Evoko Liso Admin -ohjelmistoon, jolla hallitaan kaikki neuvottelutilojen varaukset.

    Evoko Liso Overview Screen

    Evoko Liso Overview Screen kertoo kaikkien neuvotteluhuoneittesi varaustilanteen yhdellä silmäyksellä. Varatut neuvottelutilat voidaan esittää infonäytöillä esimerkiksi aulatiloissa ja opastaa vieraat oikeisiin huoneisiin. Henkilökunta voi helposti tehdä uusia varauksia vapaisiin tiloihin.

    Tarvitsetko varausjärjestelmän myös henkilökunnan työpisteille?

    Evoko Kleeo Desk Manager

    Evoko-tilavarausjärjestelmän soveltuu myös vapaiden työpisteiden varaukseen. Tyylikkäät Kleeo Desk Manager -pöytänäytöt ilmaisevat vapaan tai varatun työpisteen, ja kenelle työpiste on varattu. Työpisteen varaaminen on nopeaa ja helppoa joko suoraan pöytänäytöltä tai Workplace App -älypuhelinsovelluksesta.

    Vapaa työpiste

    Pöytänäytön vihreä valo ilmaisee vapaan työpisteen.

    Alkava varaus

    Keltainen vali pöytänäytössä kertoo, että työpisteen varaus alkaa pian.

    Varattu työpiste

    Punainen työpiste kertoo kenelle työpiste on varattu.

    Älä häiritse -tila

    Työntekijä voi ilmaista keskittymistä vaativan työskentelyn työpisteessä.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.