Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » GOST R -sertifioitujen automaatiokeskusten valmistus Venäjälle

GOST R -sertifioitujen automaatiokeskusten valmistus Venäjälle

Elkome valmisti Asitek Oy:n suunnittelemat uudet automaatiokeskukset Myllyn Paras Oy:n uudelle tuotantolaitokselle. Koska toimitus oli Venäjälle, tuli keskukset olla GOST R -sertifioituja. Toimitukseen kuului automaatiokeskusten komponenttitilaukset, keskusvalmistus, käyttöönottomittaukset, FAT-testaus sekä dokumentointi venäjänkielellä.

Asitek Oy suunnitteli uudet automaatiokeskukset Myllyn Paras Oy:n uudelle Venäjän tuotantolaitokselle ja tilaisi valmistuksen Elkome Installaatiot Oy:ltä. Keskukset olivat kooltaan pari metriä korkeita ja saman verran leveitä. Keskuksia valmistettiin toistakymmentä kappaletta ison tuotantolaitoksen automaation tarpeita varten.

GOST R -sertifikaatti

GOST-R -sertifikaatti on pakollinen toimitettaessa sähkölaitteita Venäjälle. Sertifikaatti perustuu IEC-stardardien mukaiseen turvallisuustestaukseen pienin poikkeuksin ja EMC-testaukseen sisältäen myös hygieniasertifikaatin. GOST-standardi sai hiljattain ISO-hyväksynnän paikallisena standardina Venäjällä ja IVY-maissa, joten se vastaa miltei EN/CE-normia. Tällä hetkellä GOST-standardia käyttävät IVY-maat pienin eroin. Jokaisella IVY-maalla on omat, vaikkakin keskenään samankaltaiset, säännökset.

Keskusvalmistus

Keskukset valmistettiin ja testattiin Elkome Installaatiot Oy:n Hyvinkään tuotantohallilla. Samoissa tiloissa oli asiakkaan myös mahdollista tehdä keskuksille omat tehdastestinsä. Kun keskukset olivat asiakkaan mielestä täysin valmiit, ne pakattiin maarahdin rasitukset huomioon ottaen tukeviin pakkauslaatikoihin. Elkome tarjosi asiakkaalle myös käännöspalvelua teknisten dokumenttien kääntämiseksi venäjäksi.

"Tilaajan eli Asitekin kannalta homma toimi hyvin alusta loppuun. Kilpailukykyinen tarjous saatiin nopeasti, ja se oli selkeästi laadittu ja eritelty toimituksen laajuus huomioon ottaen. Toimitus tapahtui aikataulussa ja työn jälki oli hyvä. Kommunikaatio työn edetessä oli avointa ja vaivatonta."

Rauno Mäkelä - Asitek Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.