Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Hallittavien teollisuuskytkimien markkinajohtaja

Hallittavien teollisuuskytkimien markkinajohtaja

Elkome toimittaa Ciscon verkkolaite- ja tietoturvaratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Valikoima sisältää Ciscon laajan teollisuuteen suunnatun portfolion kaikki osa-alueet: Industrial Ethernet -kytkimet, reitittimet ja IoT Gatewayt ja WLAN-tukiasemat.

Infrastruktuuri IoT-järjestelmän toteutukseen

Teollinen Internet, Industry 4.0, IoT - Nämä teollisuuden murrokset luovat suuria odotuksia olemassa olevien prosessien tehostamisen ja täysin uudenlaisten liiketoimintahyötyjen suhteen. Murroksen ytimessä on laitteiden tuottaman datan hyödyntäminen. Sen edellytys on infrastruktuuri, joka mahdollistaa teollisuuden laitteiden liittämisen Internetiin. Maailman johtavana verkkoteknologian toimittajana Cisco on vahvasti mukana näiden markkinamurrosten edistämisessä.

Markkinoiden johtavat verkkoratkaisut

Cisco on 30 vuoden ajan toiminut verkkoteknologian suunnannäyttäjänä. Merkittävä osa yritysverkkojen ja Internetin toiminnallisuudesta perustuu tänäkin päivänä Ciscon innovaatioihin. IoT-portfolion kautta Ciscon laaja verkko-osaaminen ja innovaatiot ovat hyödynnettävissä myös teollisuuden järjestelmissä. Hyödyt ovat merkittäviä, kun eri teollisuudenaloilla siirrytään kiihtyvää vauhtia kohti standardoituja, etupäässä Ethernet- ja TCP/IP-pohjaisia järjestelmäratkaisuja.

Laiteratkaisut vaativiin teollisuusolosuhteisiin

Ciscon IoT-portfolion tuotteet kestävät teollisuusympäristöjen vaativia käyttöolosuhteita, kuten matalia ja korkeita lämpötiloja, likaa, pölyä, vettä, kemikaaleja ja tärinää. Laitteet tukevat myös tärkeimpiä teollisuusprotokollia. Tuotteiden korkea laatu, pitkä elinkaari ja erinomainen suorituskyky takaavat kestävän ja kilpailukykyisen investoinnin pitkälle tulevaisuuteen.

Hallittavien teollisuuskytkinten markkinajohtaja

IoT-portfolion laitteet tuovat Ciscon vuosikymmenten mittaisen käyttöjärjestelmä- ja ohjelmisto-osaamisen myös teollisuusverkkojen saataville. Cisco-teknologiaan on saatavilla erittäin kattavasti sertifioituja osaajia, ja tyypillisesti teknologia on tuttua myös yritysten IT-osastoille. Teollisuusasiakkaat ovat havahtuneet verkon kasvaneeseen merkitykseen, ja näkevät siihen panostamisen tärkeäksi. Tästä osoituksena Cisco on kasvanut hallittavien Teollisuus-Ethernet -kytkinten globaaliksi markkinajohtajaksi.

Cisco Industrial Ethernet Switches

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.