Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » HVAC-järjestelmän käyttöliittymätietokoneet

HVAC-järjestelmän käyttöliittymätietokoneet

NTS Networks Oy on teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmien suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut yritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat tuotannonohjaus, laadunvarmistus ja prosessiautomaatio. NTS Networks Oy valitsi Elkomen toimittamat Advantech TPC –paneelitietokoneet Karibialla liikennöivän loistoristeilijän HVAC-järjestelmän käyttöliittymäpäätteiksi.

HVAC-järjestelmän käyttöliittymä

Advantech TPC-1251H toimii loistoristeilijän HVAC-järjestelmän käyttöliittymänä. Laitteella valvotaan laivan veden- ja jätteenkäsittelyä sekä ohjataan esimerkiksi pore- ja uima-altaiden toimintaa. Järjestelmän uusinnassa TPC-1251H –tietokoneilla oli helppo korvata vanhat käyttöliittymäpäätteet.

Vaativat käyttöolosuhteet

Advantech TPC-1251H on paneeliasenteinen 12” käyttöliittymätietokone.  TPC-1251H on passiivijäähdytteinen ja sen käyttölämpötila-alue on -20...+60 °C. Laitteessa ei ole yhtään mekaanisesti liikkuvaa osaa, sillä kiintolevy on korvattu luotetavalla teollisuuskestoisella CompactFlash-muistilla.

Vaatimuksena toimintavarmuus

NTS Networks Oy valitsi Elkomen toimittamat Advantech TPC-1251H -tietokoneet järjestelmän toteutukseen, sillä laitteet on suunniteltu kestämään laivalla vaativia erikoisolosuhteita. Koska laiva risteilee Karibialla, käyttöympäristön lämpötila on normaalisti yli +40 °C, kertoo NTS Networks Oy:n projektipäällikkö Kari Rannila.

Tietokoneessa käytetään Flash-tekniikkaan pohjautuvaa muistia, joka on toimintavarma ja luotettava tärisevässä ja lämpimässä ympäristössä. TPC-päätteen hyvät liitännät mahdollistivat tietokoneen liittämisen olemassaolevaan järjestelmään ilman laitemuutoksia. Järjestelmän loppukäyttäjä arvostaa myös Advantechin maailmanlaajuista tuki- ja huoltoverkostoa.

"Laitteet on suunniteltu kestämään laivalla vaativia erikoisolosuhteita. Koska laiva risteilee Karibialla, käyttöympäristön lämpötila on normaalisti yli +40 °C."

NTS Networks Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.