Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Itsepalveluautomaatin suunnittelu erikoistarpeeseen
Itsepalveluautomaatti ulkokäyttöön

Itsepalveluautomaatin suunnittelu erikoistarpeeseen

Finn-ID Oy etsi osaksi asiakkailleen tarjoamaa järjestelmäratkaisua ulkoilmaolosuhteisiin soveltuvaa itsepalvelu- ja maksuautomaattia. Kyseessä on jäteasemien kirjautumiseen tarkoitettu palvelupääte, jossa asiakas voi itsenäisesti tehdä toimitettavaan tavaraan liittyvät valinnat sekä maksutapahtumat.

Laitteen suunnittelu ja protovalmistus

Elkome suunnitteli ja valmisti Finn-ID:lle protoratkaisun ja tämän jälkeen myös tuotantoversiot itsepalveluautomaatista. Oleellista laiteratkaisussa oli asiakaskohtaiset vaatimukset ja yksityiskohtaiset räätälöinnit. Tuotteen tuli kattaa kaikki sille osoitetut vaatimukset niin toiminnallisuudeltaan kuin käyttöolosuhteidensakin osalta.

Kestävyys vaativassa ulkokäytössä

Tuotteen suunnittelussa oli erityisen tärkeää huomioida Suomen vaihtelevat olosuhteet - niin kylmät talvet ja lumisateet kuin myös kesän helteet, vesisateet ja kosteudenvaihtelut. Suunnittelussa huomioitiin olosuhteiden mukaisesti erilaiset komponenttivalinnat.

Komponentit vaatimusten mukaisesti

Sähköiset komponentit, tietokone ja kosketusnäyttö toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Erilaisten lisälaitteiden, kuten RFID-, viivakoodin- ja maksukortinlukijat osalta, asiakas voi valita halutunlaisen optiokokonaisuuden.

Ulkonäköön erityishuomiota

Perinteisten ja tylsähköjen laatikkoratkaisujen sijaan myös muotoiluun ja ulkonäköön haluttiin kiinnittää huomiota. Kestävästä rakenteesta huolimatta sileä maalipinta ja koko etupaneelin kattava tummasävyinen panssarilasipinta toi ratkaisuun sopivanlaista tyylikkyyttä.

"Oleellista laiteratkaisussa oli asiakaskohtaiset vaatimukset ja yksityiskohtaiset räätälöinnit. Tuotteen tuli kattaa kaikki sille osoitetut vaatimukset niin toiminnallisuudeltaan kuin käyttöolosuhteidensakin osalta."

Finn-ID Oy

Itsepalveluautomaatti ulkokäyttöön

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]