Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet

Järjestelmätuotteet

Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmiä asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteistettujen ratkaisujen avulla pystymme tarjoamaan samoja järjestelmiä myös muille asiakkaille eri toimialoille.

eTicket - Tuotannon tikettijärjestelmä

eTicket on LEAN-toimintamallia tukeva sähköinen työkalu. Sillä kirjataan ja seurataan tuotannossa ilmeneviä tarpeita, poikkeamia, häiriöitä ja muita havaintoja. eTicket-järjestelmän ansiosta pienetkin tuotannon hukkaa aiheuttavat tapahtumat saadaan ratkaistua tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

eCheck – Sähköiset tarkastuslistat

eCheck on sähköisten tarkistuslistojen luontiin ja seurantaan kehitetty auditointityökalu. Selainpohjainen ohjelmisto toimii kaikissa päätelaiteissa tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. eCheck mahdollistaa erilaisten tarkistus- ja auditointilistojen luonnin nopeasti ja vaivattomasti.

Testausjärjestelmät

Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä testausjärjestelmiä. Olemme toteuttaneet satoja järjestelmiä tuotannon tarpeisiin pienistä testilaitteista aina täysautomaattisiin useita testiasemia sisältäviin testauslinjoihin.

Automaattinen sähköturvallisuustesteri

Elkomen sähköturvatesteri on ratkaisu tuotteiden automaattiseen testaukseen. Testeri nopeuttaa ja yksinkertaistaa sähkölaitteiden testausta. Lisäksi se parantaa testauksen luotettavuutta, jäljitettävyyttä ja raportointia.

ESD-testeri henkilösuojauksen valvontaan

Elkomen ESD-testerillä valvotaan EPA-alueella työskentelevien henkilöiden henkilökohtaisten ESD-suojaimien toimivuutta. Seurannalla voidaan vaikuttaa ESD-riskeihin välittömien korvaavien toimenpiteiden ansiosta. Raporttien avulla nähdään ongelmakohtia pidemmältä aikaväliltä, mikä auttaa muun muassa varusteiden tai suoja-alueen uudistusten suunnittelussa.

Valvomoiden videoseinät

Valvomoiden videoseinät

Nykyaikaisen tehtaan toiminnan keskeinen ydin on huippumoderni valvomo. Valvomon suurelle videoseinälle visualisoidaan tehtaan tärkeimmät toiminnot ja prosessit. Elkome toimittaa videoseinäjärjestelmiä asiakkaille avaimet käteen -periaatteella.

atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

atvise SCADA on nykyaikaisella OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu selainpohjainen valvomo-ohjelmisto. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat automaattisesti eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Palvelupäätteet ja automaatit

Elkome suunnittele ja valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä kirjautumis- ja tunnistautumispäätteitä sekä itsepalvelu- ja maksuautomaatteja.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.