Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Älylasit ja kypäräkamerat

    Älylasit ja kypäräkamerat

    Älylasien ja kypäräkameran avulla vianhaku, opastus, tarkastukset ja käyttöönotot voidaan tehdä helposti etänä. Käyttöön ei tarvita kalliita ohjelmistoja, vaan laitteet toimivat esimerkiksi tutun Teams-etäyhteyden kautta.

    Vianhaku ja etäopastus

    Vianhaku ja etäopastus on helppoa asiantuntijoiden ohjauksessa. Asiantuntijatiimi voi opastaa vianhakijaa Teams-yhteyden kautta ja he näkevät kaiken sen, mitä vianhakijakin näkee. Vianhakija voi tarvittaessa zoomata tai ottaa tarkemman valokuvan kohteesta ja jakaa sen asiantuntijoille Teamsissä.

     

    REALWEAR - Vianhaku ja etäopastus
    REALWEAR - Laadunvarmistus ja tarkastukset

    Laadunvarmistus ja tarkastukset

    Kypäräkameran avulla voidaan helposti tarkistaa alihankkijan työn laatua vaikka toiselta puolen maapalloa. Valmistaja voi lähettää kypäräkameran valmiiksi konfiguroituna ja 4G-yhteydellä varustetuna alihankkijalle, joka tekee tuotteen laadun tarkastuksen reaaliaikaisesti etäyhteydellä. Tarkastus voidaan myös nauhoittaa Teamsissä ja lisäksi voidaan ottaa tärkeimmistä kohdista valokuvia tarkastuspöytäkirjaan.

     

    Käyttöönotot ja FAT-testaukset

    Käyttöönotot ja FAT-testaukset voidaan tehdä myös täysin etäyhteyden välityksellä. Sähköinen testauspöytäkirja on helppo jakaa etäyhteyden ylitse ja täyttää sitä samalla kun testaus etenee. Ongelmakohdista voidaan ottaa valokuvat dokumenttiin.

     

    REALWEAR - Käyttöönotot ja FAT-testaukset
    REALWEAR - Kunnossapito ja huolto

    Kunnossapito ja huolto

    Myös tuotannon kunnossapito ja huolto hyötyvät kypäräkamerasta. Kunnosssapidosta ja huollosta saadaan tehokkaampaa, kun etäyhden avulla voidaan välittömästi hyödyntää kollegoiden ja asiantuntijoiden apua. Kameralla voidaan vaikka nauhoittaa viallisen koneen toimintaa videolle.

    Koulutus ja perehdytys

    Koulutuksessa ja perehdytyksessä älylasit ja kypäräkamera on erinomainen työkalu. Opettaja pystyy näyttämään ja nauhoittamaan oikean työsuorituksen helposti ja vaivattomasti isollekin ryhmälle. Opastusvideoita on helppo tehdä ja nauhoittaa.

     

    REALWEAR - Koulutus ja perehdytys

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.