Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet » atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

atvise SCADA valvomo-ohjelmisto

atvise SCADA on nykyaikaisella OPC UA -arkkitehtuurilla toteutettu selainpohjainen valvomo-ohjelmisto. Valvomonäytöt toimivat kaikissa selaimissa ilman selainlaajennuksia tai Client-ohjelmistojen asennuksia. Näytöt skaalautuvat automaattisesti eri päätelaitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Täysin webbipohjainen valvomo

atvise SCADA:n valvomonäytöt perustuvat HTML5-standardiin, SVG-vektorigrafiikkaan ja HighCharts-kirjastoihin. Käyttäjän ei tarvitse asentaa tietokoneeseen mitään ohjelmistoja, joten uusien käyttäjien lisääminen on helppoa. HTML5 takaa yhteensopivuuden kaikkien selainten kanssa. SVG-vektorigrafiikan ansiosta sivut ovat kevyitä ja rajattomasti zoomattavissa. Trendinäytöt on toteutettu HighCharts-kirjastolla, jota voidaan käyttää muuhunkin visualisointiin. Javascript-tuen ansiosta valvomonäyttöjä voidaan räätälöidä rajattomasti.

atvise SCADA

OPC UA -arkkitehtuuri järjestelmän ytimenä

atvise SCADA perustuu OPC UA -arkkitehtuuriin, joka mahdollistaa eri valmistajien automaatiolaitteiden, ohjelmistojen sekä muiden tietojärjestelmien välisen turvallisen kommunikoinnin. atvise SCADA liitetään ohjelmoitavan logiikan OPC UA -serveriin. Serveriltä luetaan projektin tiedot ja näitä voidaan edelleen rikastaa esimerkiksi hälytys-, tallennus- ja näyttöasetuksilla. Koska järjestelmä on olio-pohjainen, kaikki järjestelmään tehtävät muutokset päivittyvät automaattisesti molempiin suuntiin. atvise SCADA toimii myös OPC UA -serverinä, joten siitä on helppo välittää tietoa ulkopuoliseen historiatietokantaa sekä ylemmän tason ERP- ja MES-järjestelmiin. OPC UA:n avulla tietoa voidaan välittää myös pilvipalveluihin.

Ainoa redundanttinen Webbi-SCADA

atvise SCADA:n arkkitehtuurin avulla on helppo toteuttaa kahdennettu järjestelmä. Redundanttisessa järjestelmässä kaksi identtistä palvelinta toimivat rinnakkain ja synkronoivat tietoa keskenään. Ensisijainen palvelin kerää tietoa ja tarjoaa valvomonäyttöjä käyttäjille. Toinen palvelin toimii rinnalla täysin identtisesti. Käyttäjien selaimet ohjautuvat automaattisesti toissijaiselle palvelimelle, jos esimerkiksi ensisijaisen palvelimen kuormitus ylittää sallitun rajan.

Uusi ajattelumalli hinnoitteluun

Perinteiset SCADA-järjestelmät hinnoitellaan tagi-pohjaisesti ja jokaisesta clientista pitää maksaa erikseen. atvise SCADA mullistaa hinnoittelun uudella ajattelumallilla – Maksat vain siitä mitä näytät. atvise SCADA -järjestelmään voit liittää clienteja rajattomasti ilman lisäkustannuksia. Hinnoittelu perustuu yhtäaikaisten käyttäjien näytöillä olevien tagien yhteismäärään. Uusi hinnoittelumalli poistaa kaikki vanhat rajoitteet tiedon jakamisesta ja käyttäjien määristä.

Testaa mobiiliskaalautuvaa livedemoa omalla päätelaitteellasi:

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.