Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet » Automaattinen sähköturvallisuustesteri

Automaattinen sähköturvallisuustesteri

Elkomen sähköturvatesteri on ratkaisu tuotteiden automaattiseen testaukseen. Testeri nopeuttaa ja yksinkertaistaa sähkölaitteiden testausta. Lisäksi se parantaa testauksen luotettavuutta, jäljitettävyyttä ja raportointia.

Testaukseen liittyvien asetusten muokkaus ohjelmallisesti

Perinteisiin testauslaitteisiin verrattuna Elkomen sähköturvatesterissä kaikki testaukseen liittyvät asetukset ja valinnat tehdään ohjelmallisesti. Testaajalla on käytössään havainnollinen ja selkeä käyttöliittymä testien suorittamiseen. Sekvenssipohjainen testausohjelmisto ohjaa järjestelmään kuuluvaa mittaus- ja testauslaitteistoa valitun testiohjelman mukaisesti. Kaikki testerin asetukset ja testaustulokset tallennetaan tietokantaan.

Liikuteltava testeri eri työpisteisiin

Sähköturvatesterissä käytetyt mittauslaitteet ja ohjausreleet kootaan mittalaitekaappiin, joka asennetaan tuotannon testauspisteeseen.

Sähköturvallisuustesteri voidaan toimittaa myös liikuteltavassa mittalaitevaunussa, jolloin testaus voidaan siirtää helposti tuotannon eri pisteisiin. Laitevaunuun on asennettu kaikki järjestelmän mittalaitteet ja tietokoneet. Käyttäjän pitää ainoastaan kytkeä testattava tuote laitevaunun liitäntöihin.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.