Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Järjestelmätuotteet » Axxon Next – Videoanalytiikka
Axxon_Next_TC

Axxon Next – Videoanalytiikka

Axxon Next on monipuolisesti räätälöitävissä oleva objektipohjainen ohjelmisto videovalvontaan ja -tallennukseen. Järjestelmä toimitetaan yhdessä laskentateholtaan sopivan videotallennuspalvelimen kanssa.

Videoanalytiikan markkinajohtaja

Axxonsoft on analytiikkaa sisältävien videovalvontaohjelmistojen markkinajohtaja. Vuodesta 2003 toiminut yritys on toteuttanut yli 150 000 projektia noin 2,5 miljoonan kameran avulla. Kansainvälisen 44 maassa toimivan jälleenmyyjäverkoston kautta loppuasiakas saa aina tukea järjestelmän kayttöönotossa ja ylläpidossa. Lisäksi valmistajalla on yli 5800 partneria jakeluverkoston käsittäessä yli sata eri maata. Elkome toimii Suomessa Axxonsoftin sertifioituna yhteistyökumppanina.

Axxon_Next

Ennennäkemätön helppous ja tehokkuus reaaliaikaisen
ja tallennetun videomateriaalin käsittelyyn.

Axxon_Next

Objektien hakeminen metadatasta

Axxon Next -videovalvontaohjelmisto kykenee analysoimaan tallennettua videomateriaalia sadoista eri kameroista. Mullistavan ohjelmistosta tekee sen kyky luoda objekteista, esim. ajoneuvoista tai henkilöistä, metadataa. Metadatan avulla valtavasta videomateriaalista pystytään etsimään haluttuja tapahtumia todella nopeasti. Tulokset saadaan näkyviin välittömästi aivan kuten käytettäessä Internetin hakukoneita. Esikatseluruuduista pääsee helposti eteenpäin tutkimaan varsinaista tallennetta. Perinteisillä videovalvontajärjestelmillä vastaavan objektin löytäminen esimerkiksi viikon mittaisesta tallenteesta veisi helposti yhden kokonaisen työpäivän.

Eroaa käytettävyydeltään kilpailijoista

Ohjelmisto tunnistaa verkossa olevat IP-kamerat ja niiden massakonfigurointi onnistuu helposti asennusvaiheessa. Ohjelmisto on käyttövalmis hyvin nopeasti ja sitä on helppo käyttää. Käytettävyys ja hakunopeus riippuu pitkälti videotallennuspalvelimesta, jolla ohjelmisto pyörii. Kameradatan ja liikkuvan kuvan tallennus vie paljon tilaa ja vaatii nopean palvelimen toimiakseen kunnolla.

Axxon_Next

Ominaisuuksia, joita muista videotallennusohjelmistoista ei löydy.

Axxon_Next

MomentQuest

MomentQuest on työkalu, jolla etsitään haluttuja objekteja tietystä aikaikkunasta. Objektit voivat olla esimerkiksi kasvoja, ajoneuvoja tai ihmisiä.

Axxon_Next_TC

TimeCompressor

TimeCompressor on työkalu, jolla etsitään tietystä aikaikkunasta kaikki siinä esiintyvät objektit. Objektit voidaan näyttää liikkuvassa hakukuvassa kerroksittain samanaikaisesti.

Axxon_Next_MCS

MultiCamera Search

MultiCamera Search on työkalu, jolla objektin liikkeitä voidaan jäljittää alueella kamerasta toiseen ja luoda tästä historiikki tapahtumaketjuineen.

Axxon_Next_FS

Face Search

Face Search on monipuolinen kasvojentunnistustyökalu reaaliaikaisesta ja tallennetusta videomateriaalista.

Axxon_Next_LPS

License Plate Search

License Plate Search mahdollistaa ajoneuvon rekisterinumeron hakemisen reaaliaikaisesta tai tallennetusta videosta.

Axxon_Next_SFD

Fire & Smoke Detection

Fire & Smoke Detection mahdollistaa tulipalon tunnistuksen ja automaattisen hälytyksen tekemisen.

Makrojen käyttö mahdollistaa automaattisen valvonnan
ja ohjausten toteutuksen erilaisissa sovelluksissa.

Raja-alueiden valvonta

Videokuvaan voidaan määrittää alueita, joissa ei saa kulkea tai joilta ei saa poiketa. Kun määriteltyjä attribuutteja rikotaan, ohjelmisto voidaan määrittää lähettämään automaattinen hälytys. Sovelluskohteena voi olla tuotannossa jalankululle varatut alueet ja havaittu ihmishahmo sallitun alueen ulkopuolella.

Turvavarusteiden käyttö

Videovalvonnassa on mahdollista määrittää porttien ja kulkuväylien sähkölukot olemaan avautumatta, jos tunnistetulla ihmishahmolla ei ole päässään esimerkiksi vaadittua suojakypärää. Automaattista videovalvontaa on helppo hyödyntää erilaisissa työturvallisuuteen liittyvissä järjestelmissä.

Objektien yhdistelmät

Ohjelmistoon voidaan ”opettaa” sääntöjä, joiden pohjalta ohjelmisto lähettää hälytyksen. Sovellusesimerkkinä lentokentällä automaattinen turvallisuudenvalvonta. Kun objektien yhdistelmä (henkilö + matkalaukku) erkanevat toisistaan, järjestelmä lähettää automaattisesti hälytyksen vartijalle.

Objektien yhdistyminen

Voidaan hakea esimerkiksi tilanteita, joissa ihmishahmo astuu sisään ajoneuvoon.

Monialuehaku

Etsitään objekteja, jotka ovat liikkuneet tiettynä aikana alueelta toiselle.

Yhdistelmähaku

Yhdistelmä eri hakuehdoista, kuten  liikkeen yhdistäminen lämpötilatietoon.

Järjestelmän toimitus avaimet käteen -periaatteella:
Videotallennuspalvelin + Axxon Next -ohjelmisto + Asennus ja konfigurointi

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]