Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Axxon Next – Videoanalytiikka
    Axxon_Next_TC

    Axxon Next – Videoanalytiikka

    Axxon Next on monipuolisesti räätälöitävissä oleva objektipohjainen ohjelmisto videovalvontaan ja -tallennukseen. Järjestelmä toimitetaan yhdessä laskentateholtaan sopivan videotallennuspalvelimen kanssa.

    Videoanalytiikan markkinajohtaja

    Axxonsoft on analytiikkaa sisältävien videovalvontaohjelmistojen markkinajohtaja. Vuodesta 2003 toiminut yritys on toteuttanut yli 150 000 projektia noin 2,5 miljoonan kameran avulla. Kansainvälisen 44 maassa toimivan jälleenmyyjäverkoston kautta loppuasiakas saa aina tukea järjestelmän kayttöönotossa ja ylläpidossa. Lisäksi valmistajalla on yli 5800 partneria jakeluverkoston käsittäessä yli sata eri maata. Elkome toimii Suomessa Axxonsoftin sertifioituna yhteistyökumppanina.

    Axxon_Next

    Ennennäkemätön helppous ja tehokkuus reaaliaikaisen
    ja tallennetun videomateriaalin käsittelyyn.

    Axxon_Next

    Objektien hakeminen metadatasta

    Axxon Next -videovalvontaohjelmisto kykenee analysoimaan tallennettua videomateriaalia sadoista eri kameroista. Mullistavan ohjelmistosta tekee sen kyky luoda objekteista, esim. ajoneuvoista tai henkilöistä, metadataa. Metadatan avulla valtavasta videomateriaalista pystytään etsimään haluttuja tapahtumia todella nopeasti. Tulokset saadaan näkyviin välittömästi aivan kuten käytettäessä Internetin hakukoneita. Esikatseluruuduista pääsee helposti eteenpäin tutkimaan varsinaista tallennetta. Perinteisillä videovalvontajärjestelmillä vastaavan objektin löytäminen esimerkiksi viikon mittaisesta tallenteesta veisi helposti yhden kokonaisen työpäivän.

    Eroaa käytettävyydeltään kilpailijoista

    Ohjelmisto tunnistaa verkossa olevat IP-kamerat ja niiden massakonfigurointi onnistuu helposti asennusvaiheessa. Ohjelmisto on käyttövalmis hyvin nopeasti ja sitä on helppo käyttää. Käytettävyys ja hakunopeus riippuu pitkälti videotallennuspalvelimesta, jolla ohjelmisto pyörii. Kameradatan ja liikkuvan kuvan tallennus vie paljon tilaa ja vaatii nopean palvelimen toimiakseen kunnolla.

    Axxon_Next

    Ominaisuuksia, joita muista videotallennusohjelmistoista ei löydy.

    Axxon_Next

    MomentQuest

    MomentQuest on työkalu, jolla etsitään haluttuja objekteja tietystä aikaikkunasta. Objektit voivat olla esimerkiksi kasvoja, ajoneuvoja tai ihmisiä.

    Axxon_Next_TC

    TimeCompressor

    TimeCompressor on työkalu, jolla etsitään tietystä aikaikkunasta kaikki siinä esiintyvät objektit. Objektit voidaan näyttää liikkuvassa hakukuvassa kerroksittain samanaikaisesti.

    Axxon_Next_MCS

    MultiCamera Search

    MultiCamera Search on työkalu, jolla objektin liikkeitä voidaan jäljittää alueella kamerasta toiseen ja luoda tästä historiikki tapahtumaketjuineen.

    Axxon_Next_FS

    Face Search

    Face Search on monipuolinen kasvojentunnistustyökalu reaaliaikaisesta ja tallennetusta videomateriaalista.

    Axxon_Next_LPS

    License Plate Search

    License Plate Search mahdollistaa ajoneuvon rekisterinumeron hakemisen reaaliaikaisesta tai tallennetusta videosta.

    Axxon_Next_SFD

    Fire & Smoke Detection

    Fire & Smoke Detection mahdollistaa tulipalon tunnistuksen ja automaattisen hälytyksen tekemisen.

    Makrojen käyttö mahdollistaa automaattisen valvonnan
    ja ohjausten toteutuksen erilaisissa sovelluksissa.

    Raja-alueiden valvonta

    Videokuvaan voidaan määrittää alueita, joissa ei saa kulkea tai joilta ei saa poiketa. Kun määriteltyjä attribuutteja rikotaan, ohjelmisto voidaan määrittää lähettämään automaattinen hälytys. Sovelluskohteena voi olla tuotannossa jalankululle varatut alueet ja havaittu ihmishahmo sallitun alueen ulkopuolella.

    Turvavarusteiden käyttö

    Videovalvonnassa on mahdollista määrittää porttien ja kulkuväylien sähkölukot olemaan avautumatta, jos tunnistetulla ihmishahmolla ei ole päässään esimerkiksi vaadittua suojakypärää. Automaattista videovalvontaa on helppo hyödyntää erilaisissa työturvallisuuteen liittyvissä järjestelmissä.

    Objektien yhdistelmät

    Ohjelmistoon voidaan ”opettaa” sääntöjä, joiden pohjalta ohjelmisto lähettää hälytyksen. Sovellusesimerkkinä lentokentällä automaattinen turvallisuudenvalvonta. Kun objektien yhdistelmä (henkilö + matkalaukku) erkanevat toisistaan, järjestelmä lähettää automaattisesti hälytyksen vartijalle.

    Objektien yhdistyminen

    Voidaan hakea esimerkiksi tilanteita, joissa ihmishahmo astuu sisään ajoneuvoon.

    Monialuehaku

    Etsitään objekteja, jotka ovat liikkuneet tiettynä aikana alueelta toiselle.

    Yhdistelmähaku

    Yhdistelmä eri hakuehdoista, kuten  liikkeen yhdistäminen lämpötilatietoon.

    Järjestelmän toimitus avaimet käteen -periaatteella:
    Videotallennuspalvelin + Axxon Next -ohjelmisto + Asennus ja konfigurointi

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.