Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Eka-kutsujärjestelmä
    Eka kutsujärjestelmä

    Eka-kutsujärjestelmä

    Eka on kutsujärjestelmä, jolla pyydetään apua tai lähetetään pyyntöjä ennalta määritetyistä tapahtumista. Nopea reagointi pyyntöön sekä lyhyt vasteaika ongelmanratkaisuun tehostavat päivittäistä toimintaa.

    Kutsun lähetys IoT-kutsunapilla

    Yksinkertaisimmillaan kutsun lähetys tapahtuu IoT-kutsunappia painamalla. Kutsunappi lähettää pyynnön automaattisesti oikealle vastuuhenkilölle. Kutsunapin kehällä olevat ledivalot kertovat, kun kutsu on lähetetty ja milloin siihen on vastattu. Vihreä valo kertoo kutsujalle, että apu on tulossa paikalle.

    Eka tehtäväkutsun lähetys IoT-painonapilla
    Eka tehtäväkutsun lähetys kosketuspäätteeltä

    Kutsun lähetys webbiselaimella

    Kutsun lähetys on helppoa miltä tahansa webbiselaimelta. Selaimen näytölle luodaan yksinkertaiset painonapit, joilla kutsu lähetetään ennalta määritetyille vastuuhenkilöille. Kutsun lähettäjän ei tarvitse ihmetellä, kenelle pyyntö pitäisi lähettää tai mistä hänet tavoittaa. Kutsun lähetys tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti.

    Kutsun vastaanottaminen ja hyväksyntä

    Kutsu välittyy automaattisesti oikealle vastuuhenkilölle tai ryhmälle. Ryhmässä vapaa henkilö kuittaa tehtävän vastaanotetuksi, jolloin hyväksymisestä palautuu tieto lähettäjälle. Kutsujärjestelmän ansiosta tehtävä saadaan käyntiin välittömästi, eikä lähettäjän tarvitse odottaa vastausta.

    Eka tehtäväkutsun vastaanotto
    Eka kutsujärjestelmän raportointi

    Tapahtumien seuranta ja raportointi

    Kaikki kutsut ja vastaukset tallentuvat kutsujärjestelmän tietokantaan. Raportoinnista näkee yhdellä silmäyksellä eniten kutsuja lähettäneet pisteet sekä kutsuihin reagoineet henkilöt. Aikaleimojen avulla työnjohto saa myös arvokasta tietoa reagointi- ja vasteajoista ongelmien ratkaisuun.

    Edullinen ja yksinkertainen hinnoittelu.
    Pyydä tarjous!

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.