Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » ESD-mittaus ja -testaus

    ESD-mittaus ja -testaus

    Elkomen ESD-testerillä valvotaan EPA-alueella työskentelevien henkilöiden henkilökohtaisten ESD-suojaimien toimivuutta. Seurannalla voidaan vaikuttaa ESD-riskeihin välittömien korvaavien toimenpiteiden ansiosta. Raporttien avulla nähdään ongelmakohtia pidemmältä aikaväliltä, mikä auttaa muun muassa varusteiden tai suoja-alueen uudistusten suunnittelussa.

    ESD-testauspisteet tuotannossa

    Elkomen ESD-testausjärjestelmä koostuu testauspisteistä ja tietokantapalvelimen selainpohjaisesta hallintaohjelmistosta. Testauspiste sisältää ESD-testerin ja tyylikkään käyttöliittymän kosketusnäytöllä. Testeri tunnistaa testattavan henkilön viivakoodin tai RFID/NFC-tunnisteen avulla. Uusi henkilö voidaan lisätä järjestelmään myös suoraan testerin käyttöliittymältä.

    Tietokanta ja hallintaohjelmisto

    ESD-testausjärjestelmän tietokanta- ja hallintaohjelmisto mahdollistaa mittaustulosten keskitetyn tallennuksen ja raportoinnin. Ohjelmistoon voidaan liittää testereitä rajoittamattomasti. Hallintaohjelmisto mahdollistaa henkilöstön jaottelun organisaatiomallin mukaisiin ryhmiin.

    Raportointi- ja hallintatyökalut

    Työnjohto näkee reaaliaikaisten raporttien avulla, miten työntekijät ovat suorittaneet testejä ja miten testaustulokset ovat muuttuneet eri testauskerroilla. Hallintaohjelmiston etusivulla näkyy tiivistettynä avainluvut, joiden avulla ESD-tilannetta on helppoa seurata. Testituloksia voidaan tutkia tarkemmin henkilöittäin, testauspisteittäin tai luodun organisaatiojaottelun perusteella. Mittaustulokset ja trendit voidaan jakaa myös koko henkilöstön nähtäväksi tuotannon infonäytöille.

    ESD Tester

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.