Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Järjestelmätuotteet » iDiD sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä

iDiD sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä

iDiD on kotimainen pilvipohjainen sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä digitaaliseen tiedottamiseen ja markkinointiin. Digital Signage -ominaisuuksien lisäksi järjestelmällä voidaan toteuttaa interaktiivisia sovelluksia, joissa toimintoja ohjataan kosketusnäytöltä.

Helppo ja nopea käyttää

iDiD-ohjelmiston sisällönhallinta on helppokäyttöinen. Voit kierrättää sisältöä halutussa järjestyksessä ja ajastaa kampanjoita tarpeen mukaan. Voit järjestää sisällöt eri tasoihin ja esittää niitä eri näyttöryhmissä. iDID-sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmällä voit luoda näyttäviä mainoskampanjoita niin yksittäisiin myymälöihin kuin koko ketjun kattavaan myymäläverkostoon. Sisältötasojen ja näyttöryhmittelyn avulla luot kampanjoita niin alueellisesti kuin halutuille ajanjaksoille. 

Huoleton pilvipalvelu

iDiD-ohjelmisto toimii SAAS-periaatteella käyttäjälle huolettomalla pilvialustalla. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse itse ylläpitää palvelintietokoneita ja -ohjelmistoja. Käytössäsi on aina ominaisuuksiltaan uusin ja tietoturvallisin ohjelmaversio. Sisältö Player-tietokoneisiin ja -näyttöihin päivittyy automaattisesti pilvipalvelimelta. Tämän helpommaksi ja huolettomammaksi ei julkaisujärjestelmän ylläpito voi tulla.

Tämän helpompaa ei sisältöjen hallinta ja julkaisu voi olla.

Toimii kaikilla laitteilla

iDiD-sisällönhallinta ja näyttöjen julkaisu toimii yleisimmillä laitealustoilla ja käyttöjärjestelmillä. Voi muokata ja hallita sisältöjä millä tahansa tietokoneella tai älylaitteella. Esitykset pyörivät niin ikään lähes kaikissa näytöissä joko sisäisellä mediatoistimella tai ulkoisella Player-tietokoneella. Sisällöt skaalautuvat automaattisesti eri näyttökokoihin ja resoluutioihin. 

Infokioskit ja palveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.