Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet » Infokioskit ja palveluautomaatit

Infokioskit ja palveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

Ulkonäöllä ja tyylikkyydellä on väliä

Suunnittelemissamme laitteissa on usein käytetty lämpölujitettua lasia, jonka taakse tarvittavat toimilaitteet on asennettu. RFID- ja viivakoodinlukija voidaan asentaa piiloon lasin taakse ja jopa kosketusnäyttö toimii ongelmitta lasipinnan takaa. Kiiltäväpintainen lasi on tyylikäs ja siihen on helppo tehdä logo- ja muita painatuksia.

Tuoterakenteen modulaarisuus

Suunnittelemme tuotteet modulaarisiksi, joten niiden muokkaus uusiin käyttötarpeisiin on helppoa. Vakioitu mekaniikka tuo säästöjä myös valmistuskustannuksiin. Suunnittelussa kiinnitämme huomiota myös käyttö- ja ylläpitokuluihin. Esimerkiksi kuittitulostimen paperinvaihto onnistuu kätevästi tarkoitukseen suunnitellun huoltoluukun kautta. Ulkokäytössä laitteissa tulee olla termostaattiohjattu lämmitys ja jäähdytys.

Komponenttivalinnat tarpeen mukaan

Itsepalvelupäätteissä käyttökokemus on erittäin tärkeää ja jos esimerkiksi kosketusnäyttö ei toimi kunnolla, koko tuotteen idea käyttötarkoituksessa on pilalla. Tämän takia järjestelmän komponenttivalintoihin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Valikoimassamme on paljon erilaisia tietokoneita, joista löytyy sopiva ratkaisu niin suorituskyvyn kuin liitäntöjensä puolesta.

Erikoisratkaisut ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön tarkoitetuissa laitteissa kiinnitetään erityistä huomiota laitteiston suojaukseen ja säänkestävyyteen. Laitteisiin on asennettu lämmittimet varmistamaan kestävyys Suomen talvessa. Kesällä laitteisto lämpenee, jolloin jäähdytyksessä huomioidaan riittävä ilmankierto tehokkaiden suodattimien kautta. Näyttö on luettavissa myös kirkkaassa auringonvalossa.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.