Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Järjestelmätuotteet » Infokioskit ja palveluautomaatit

Infokioskit ja palveluautomaatit

Elkome suunnittelee ja valmistaa infokioskeja ja palveluautomaatteja. Ratkaisujamme täydentää laaja valikoima vakiotuotteita, joita voidaan räätälöidä asiakaskohtaisiin erikoistarpeisiin.

Vakioratkaisut digitaaliseen ja interaktiiviseen viestintään

Elkomen edustamien infokioskien ja palveluautomaattien valikoima tarjoaa monipuolisen ja kustannuksiltaan edullisen ratkaisun erilaisiin digitaalisen viestinnän tarpeisiin. Kosketusnäyttötekniikka mahdollistaa interaktiivisten sovellusten hyödyntämisen palvelujen tarjonnassa. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu lähes kaikkiin laitetarpeisiin. Vakiomalleja voidaan tarvittaessa räätälöidä yksilöllisillä teippauksilla ja logo-painatuksilla.

OEMKiosks

Räätälöidyt laiteratkaisut
asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin

Suunnittelemme ja valmistamme laiteratkaisuja asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin. Oman mekaniikkasuunnittelun ansiosta pystymme toteuttamaan tyylikkäitä ratkaisuja nopeasti ja kustannustehokkaasti. Räätälöity laiteratkaisu takaa asiakkaalle optimaalisen, juuri hänen tarpeisiin suunnitellun tuotteen, joka erottautuu edukseen kilpailijoista.

Tyylikkäät ja käytännölliset laiteratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Elkome eVAL infokioski

Tuotannon ERP-päätteet teollisuudessa

Teollisuudessa tarvitaan kestäviä ja suojattuja infokioskeja toiminnanohjausjärjestelmissä.

Elkome eSOTE

Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteet

Terveydenhuoltoa ja muita julkisia palveluita pystytään tehostaman itseilmoittautumiseen suunnitelluilla palveluautomaateilla.

Laiteratkaisut ulkokäyttöön

Ulkokäytössä mainosnäytöiltä ja infokioskeilta vaaditaan erityistä suojausta ja kestävyyttä vaativissa käyttöolosuhteissa.

Ohjelmistoratkaisut digitaaliseen ja interaktiiviseen viestintään.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä

iDiD on kotimainen pilvipohjainen sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä digitaaliseen tiedottamiseen ja markkinointiin. Digital Signage -ominaisuuksien lisäksi järjestelmällä voidaan toteuttaa interaktiivisia sovelluksia, joissa toimintoja ohjataan infokioskien ja infonäyttöjen kosketustoiminnolla.

idid

Räätälöidyt ohjelmistoratkaisut

Toimitamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja turvallisuuden- ja kulunvalvontaan, toiminnanohjaukseen, logistiikkaan sekä itseilmoittautumiseen ja -kirjautumiseen. Ratkaisujamme täydentää laaja yhteistyöverkosto eri toimialoihin erikoistuneiden ohjelmistokehittäjien kanssa.

Elkome - Yhteistyökumppanisi digitaalisen viestinnän ratkaisuissa.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.