Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Kontaktointimekaniikka

    Kontaktointimekaniikka

    Suunnittelemme ja valmistamme kontaktointiratkaisuja tuotepaleteista erikoisliittimiin, joilla tuote liitetään testausjärjestelmään. Ratkaisujemme avulla tehostetaan tuotteiden automaattista testausta sekä estetään virheellisistä kytkennöistä aiheutuvat vaaratilanteet.

    Tuotepaletit, adapterit ja jigit

    Tuotepalettien avulla erilaisia tuotteita pystytään testaamaan yhdellä testerillä. Tuotepaletissa on vakioliitännät testeriin sekä tuotekohtaisesti räätälöidyt liitinratkaisut testattavaan tuotteeseen. Tuotepaletilla valmistettava tuote liikkuu tuotannon eri työvaiheisiin kasauksesta ohjelmanlataukseen ja lopputestaukseen. Tuotepaletit, adapterit ja jigit helpottavat ja nopeuttavat tuotteiden automaattista testausta ja mahdollistavat näin tehokkaan testausautomaation toteutuksen. 

    Tarvitsetko apua kontaktointiratkaisujen suunnitteluun?

    Erikoisliittimet

    Erikoisliittimien avulla sähköiset kytkennät testattavaan tuotteeseen pystytään tekemään nopeasti ja turvallisesti. Turvallisuus varmistetaan Poka Yoke -ajattelumallin mukaisilla kytkentäratkaisuilla, joilla virheelliset kytkennät estetään mm. mekaanisilla estoilla. Kytkentöjen nopeaan tekemiseen olemme suunnitelleet magneetti- ja paineilmakäyttöisiä erikoisliittimiä, joilla kytkennät onnistuvat perinteisiin ruuviliitoksiin verrattuna huomattavasti nopeamin.

    Elkomella on vahva kokemus erikoisratkaisujen toteutuksesta! 

    Erikoisratkaisuja tuotannon ja tuotetestauksen tehostamiseen.

    Tuotepaletit

    Kontaktointiratkaisut

    Erikoisliittimet

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.