Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Lemonsoft-sovellukset

    Lemonsoft-sovellukset

    Olemme kehittäneet sovelluksia ja työkaluja Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän tueksi. Ratkaisujemme avulla Lemonsoftin käyttö on entistä helpompaa ja työskentely tehokkaampaa.

    Lemonsoft Inventory

    Lemonsoft Inventory on Android-pohjainen inventointityökalu Lemonsoft-ohjelmistolle. Sovellus on tarkoitettu erityisesti juoksevaan inventointiin. Inventoitavan tuotteen tuote- tai EAN-koodi luetaan käsipäätteen viivakoodinlukijalla, jonka perusteella sovellus hakee kyseisen tuotteen varastopaikat ja saldotiedot Lemonsoftin tietokannasta. Tuotteen saldo on nopea tarkastaa ja korjata järjestelmään työkalun avulla. Lemonsoft Inventory käyttää tietojen hakemiseen ja tallettamiseen Lemonsoftin WebServices-rajapintaa.

    Lemonsoft Inventory -inventointityökalu
    Lemonsoft SalesOrder -myyntitilaussovellus

    Lemonsoft SalesOrder

    Lemonsoft SalesOrder on Android-pohjainen myyntitilauksen keräilyyn tarkoitettu työkalu Lemonsoft-ohjelmistolle. Työkalu on tarkoitettu varastomyymälöihin, jossa myyntitilaus luodaan tuotteiden keräilyn yhteydessä. Käsipäätteellä luetaan halutut tuotteet (rivit) myyntilaukselle, joista sovellus luo Lemonsoftiin myyntitilauksen. Tuotteiden lisääminen tapahtuu lukemalla tuote- tai EAN-koodi käsipäätteen viivakoodinlukijalla ja syöttämällä keräilty määrä. Lemonsoft SalesOrder käyttää tietojen hakemiseen ja tallettamiseen Lemonsoftin WebServices-rajapintaa.

    Lemonsoft WarePick

    Lemonsoft WarePick on Android-pohjainen varastostaottotyökalu Lemonsoft-ohjelmistolle. Se mahdollistaa tuotannon keräilyn sekä varastosta otetun tuotteen kohdistuksen projektille. Sovelluksella valitaan ensin haluttu projekti ja varastostaoton suorittava henkilö. Tämän jälkeen käsipäätteen viivakoodinlukijalla luetaan tuote- tai EAN-koodi ja syötetään otettu määrä. Sovellus tukee eri varastoja ja hyllypaikkoja. Lemonsoft WarePick käyttää tietojen hakemiseen ja tallettamiseen Lemonsoftin WebServices-rajapintaa.

    Lemonsoft StockShipping -varastostaottosovellus
    Lemonsoft InfoScreen -infonäytöt toiminnanohjauksen visualisointiin

    eInfoScreen

    eInfoscreen mahdollistaa tuotannon- ja toiminnanohjauksen reaaliaikaisen visualisoinnin ja seurannan. Infonäyttöjen avulla niin myynti, tuotanto kuin logistiikka saa selkeän tilannekuvan tapahtumista sekä tarvittavat tunnusluvut tehtävien ja tavoitteiden toteutumisesta. Infonäytöt auttavat priorisoimaan ja ohjaamaan päivittäistä toimintaa. Elkomella on laaja valikoima infonäyttöpohjia eri tarpeisiin. Pohjista on helppo ja nopea muokata jokaisen yrityksen tarpeita vastaavia online-raportteja ja näkymiä infonäytöille.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.