Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Järjestelmätuotteet » eCheck – Sähköiset tarkastuslistat

eCheck – Sähköiset tarkastuslistat

Elkome eCheck on sähköisten tarkistuslistojen luontiin ja seurantaan kehitetty auditointityökalu. Selainpohjainen ohjelmisto toimii kaikissa päätelaiteissa tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. eCheck mahdollistaa erilaisten tarkistus- ja auditointilistojen luonnin nopeasti ja vaivattomasti.

Sähköiset tarkastuslistat nopeasti ja vaivattomasti

eCheck on sähköisten tarkistuslistojen luontiin ja seurantaan kehitetty auditointityökalu. Selainpohjainen ohjelmisto toimii kaikissa päätelaiteissa tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin. eCheck mahdollistaa erilaisten tarkistus- ja auditointilistojen luonnin nopeasti ja vaivattomasti. Luoduista tarkistuslistoista voidaan muodostaa myös reittejä tai tehtäväsarjoja.

Kaikki tulokset tallentuvat tietokantaan, joka on pohja monipuoliselle raportoinnille. Voit helposti seurata esimerkiksi auditointituloksista lasketun indeksin kehittymistä ajan funktiona. eCheck -ohjelmiston tietokanta pyörii tietoturvallisella Microsoft Azure -pilvialustalla. Sinun ei tarvitse asentaa omille palvelimille mitään ohjelmistoja, vaan saat järjestelmän käyttöön kirjautumalla eCheck-tilillesi. eCheck on integroitavissa olemassa oleviin ERP- ja laatujärjestelmiin.

5S parantaa tuottavuutta ja laatua

LEANin mukaista 5S-toimintamallia käytetään useissa yrityksissä parantamaan toiminnan systemaattisuutta ja tehokkuutta. eCheck-ohjelmistolla voidaan helposti seuranta eri työpisteiden 5S-tilaa ja laskea esimerkiksi siisteysindeksiä. Indeksin trendi voidaan esittää esimerkiksi tuotannon infonäytöillä. Tämä motivoi ja kannustaa työntekijöitä paremman tuloksen saavuttamiseen.

Työturvallisuuden lakisääteinen valvonta

Jokaisen yrityksen tulee valvoa työturvallisuuden toteutumista. eCheck -ohjelmistolla sähköiset tarkastuslistat voidaan jaotella toimipiste- tai osastokohtaisesti. Ennalta määritelty tarkastusreitti nopeuttaa ja tehostaa tarkastusta. eCheck laskee turvallisuusindeksin järjestelmään kirjatuista tarkastuskierroksen tuloksista.

Kunnossapidon määräaikaistarkastukset

Tuotantokoneiden turvallisuus ja korkea käytettävyys edellyttää säännöllisiä kunnonvalvontatarkastuksia ja määräaikaishuoltoja. eCheck toimii sähköisenä tehtävä- ja tarkastuslistana, johon toimenpiteet ja kunnonvalvontaan liittyvät tarkastusmittaukset kirjataan. eCheck-ohjelmiston tietokantaan tallentuu tuotantokoneisiin liittyvä tarkistus- ja huoltohistoria.

Omavalvonta riskien hallintaan

Omavalvonnalla hallitaan yrityksen toimintaan liittyviä riskejä. Omavalvonta on usealla toimialalla myös lakisääteinen velvollisuus. Omavalvontasuunnitelma on tarpeen olla dokumentoitu yhteisten toimintatapojen saavuttamiseksi. Paraskaan suunnitelma ei toimi, jos valvontaan liittyviä tarkastuksia ei kirjata ja tuloksia seurata. eCheck mahdollistaa raportoinnin myös valvontaviranomaisten tarkistuksiin.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.