Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Testausjärjestelmät

    Testausjärjestelmät

    Suunnittelemme ja valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä testausjärjestelmiä. Olemme toteuttaneet satoja järjestelmiä tuotannon tarpeisiin pienistä testilaitteista aina täysautomaattisiin useita testiasemia sisältäviin testauslinjoihin.

    Sähköturvallisuustestaus

    Sähköturvallisuustestauksella varmistetaan, että testattava tuote täyttää standardeissa sille määritellyt turvallisuusvaatimukset. Tuotteelle tehdään vaatimusten mukaiset jännitekokeet ja varmistetaan maadoituksen jatkuvuus. Yksinkertaimmillaan testeri voi koostua pelkästä mittauslaitteesta ja sitä ohjaavasta tietokoneesta. Järeimmillään testeri toimii täysin automaattisesti osana tuotantolinjaa.

    Rasitustestaus

    Rasitustestauksella varmistetaan, että tuote täyttää sille asetetut kestävyysvaatimukset. Rasitustestaus voidaan tehdä sekä mekaaniselle että sähköiselle kestävyydelle. Rasitustesteri voi sisältää uuni- eli vanhennuskaapin, jossa tuotteen toiminta testataan vaihtelevissa lämpötiloissa. Usein vanhennuskaapit liitetään osaksi toiminnallista testausta. Lämmön lisäksi tuotetta voidaan kuormittaa monilla eri tavoilla, jotta mahdolliset piilevät viat tulisivat paremmin esille.

    Toiminnallisuuden testaus

    Toiminnallisuuden testauksella varmistetaan, että tuote toimii suunnitellulla tavalla. Suoritettavat testit vaihtelevat tuotteen ja asiakkaan testaussuunnitelman laajuuden mukaan. Samalla testerillä voidaan testata useita erilaisia tuotteita. Jokaiselle testattavalle tuotteelle suunnitellaan ja valmistetaan adapteri tai paletti, jolla testattava tuote kytketään testeriin.

    Ohjelmistonlatausasema

    Valmiiseen tuotteeseen pitää yleensä ladata tuote- tai asiakaskohtainen ohjelmisto. Tyypillisesti tuotannonohjausjärjestelmä kertoo tuotteelle tarvittavan ohjelmistoversion, jonka latausasema sitten lataa tuotteelle. Usein ohjelmistonlataus on osa jotain muuta testeriä.

    Punnitus- ja pakkausasema

    Punnitus- ja pakkausasemassa varmistetaan, että valmis tuote sisältää kaikki toimitukseen liittyvät osat. Tuotteen paino kertoo, onko kaikki osat pakkauksessa mukana vai puuttuuko jotain. Valmiille tuotteelle tulostetaan sarjanumero ja pakettitarrat. Lavauksen jälkeen tuote on valmis toimitukseen.

    Korjausasema

    Tuotannon sujuvuuden turvaamiseksi ei tuotteita yleensä korjata tuotantolinjalla. Testauksessa havaittu viallinen tuote siirretään pois tuotantolinjalta erilliseen korjausasemaan. Korjausasemassa tuotteelle tehdään tarkempia mittauksia vian paikallistamiseksi. Tuotannosta erillään oleva korjausasema tehostaa toimintaa ja takaa tuotannon keskeytyksettömän toiminnan.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.