Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


Etusivu » Järjestelmätuotteet » eTicket – Tuotannon tikettijärjestelmä

eTicket – Tuotannon tikettijärjestelmä

eTicket on LEAN-toimintamallia tukeva sähköinen työkalu. Sillä kirjataan ja seurataan tuotannossa ilmeneviä tarpeita, poikkeamia, häiriöitä ja muita havaintoja. eTicket-järjestelmän ansiosta pienetkin tuotannon hukkaa aiheuttavat tapahtumat saadaan ratkaistua tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

Helppo ja nopea havaintojen kirjaaminen

Tuotannossa tulee usein vastaan poikkeamia ja ongelmia jotka jäävät käsittelemättä. Monet näistä aiheuttavat turhaa hukkaa ja heikentävät siten yrityksen suorituskykyä. Muistin varaan näitä ei kannata jättää vaan kirjata ne tehtävänannoksi eli tiketiksi eTicket -järjestelmään. Sähköisen työkalun ansiosta yksikään poikkeama tai ongelma ei jää käsittelemättä. Tikettien systemaattinen kirjaaminen ja ratkaiseminen auttavat tehostamaan tuotantoa ja toimintaa.

Järjestelmällisyyttä tuotantoon

Käyttäjä kirjaa havaitsemansa tapahtuman tiketiksi ja luokittelee sen ennalta määriteltyihin tapahtumaluokkiin. Tapahtumaluokat kuvaavat minkä tyyppisistä havainnoista, häiriöistä tai poikkeamista on kyse. Tapahtumaluokituksen avulla pystytään seuraamaan, missä luokissa esiintyy eniten häiriötilanteita.

Tiketille määritellään vastuuhenkilö tai se voi määräytyä automaattisesti tapahtumaluokan mukaan. Tiketille voidaan antaa myös haluttu prioriteetti tai valmistumisaika. Tiketin luominen on erittäin helppoa ja yksinkertaista. Kynnys ilmoittaa ongelmasta tai havainnosta on mahdollisimman pieni.

Tehtävänannot älypuhelimeen

eTicket Mobile -järjestelmä lähettää tiketistä tehtäväkutsun vastaanottajan älypuhelimeen. Vastaanottaja vahvistaa kutsun hyväksytyksi ja ottaa tiketin vastuulleen. Lähettäjän ei tarvitse etsiä vapaata resurssia, sillä eTicket hoitaa sen automaattisesti ja työ saadaan käyntiin välittömästi. Hyväksytyn kutsun tila päivittyy kaikkien vastaanottajien älypuhelimissa.

Tarvittaessa kutsun lähetys tapahtuu automaattisesti tapahtumaluokituksen ja ennalta määriteltyjen vastaanottajaryhmien perusteella.

Sitä saat mitä mittaat

Tiketti sisältää aikaleimat kaikista tapahtumista. Aikaleimojen avulla nähdään, miten nopeasti tikettiin ollaan reagoitu, ja kuinka kauan eri vaiheet ja ratkaisut ovat vieneet aikaa.

Reaaliaikaiset raportit päivittäisjohtamiseen

Elkome eTicket -järjestelmä antaa yritysjohdolle selkeän ja reaaliaikaisen tilannenäkymän tuotannon tapahtumiin. Tapahtumaluokittelu paljastaa, mitkä tuotannon ongelmat tuottavat eniten tikettejä ja kuormittavat tuotannon prosesseja ja resursseja. Raportointi tarjoaa tietoa tikettien määristä, vasteajosta, ratkaisuajoista ja vastuuhenkilöistä. eTicket-järjestelmä mahdollistaa resurssien ja töiden optimoinnin perustuen todellisiin mitattuihin tapahtumiin. Tilannekuvaa ja tunnuslukuja voidaan havainnollistaa Andon-valoilla sekä tuotannon info- ja karttanäytöillä.

Tikettijärjestelmä tietoturvallisena pilvipalveluna

Elkome eTicket on pilvipalvelupohjainen järjestelmä ja toimii kaikissa selainpohjaisissa laitteissa. eTicket-järjestelmän tietokanta ja käyttöliittymä pyörivät tietoturvallisella Microsoft Azure -pilvialustalla, joten käyttäjän ei tarvitse asentaa päätelaitteisiinsa tai palvelimiinsa mitään ohjelmistoja. eTicket-järjestelmä on suunniteltu riittävän yleiskäyttöiseksi ja avoimeksi. Sen käyttöönotto erilaisissa ympäristöissä, kuten tuotannossa, kunnossapidossa, logistiikassa tai IT-tuessa, on helppoa ja nopeaa.

Helppo laajentaa tarpeiden mukaan

Elkome eTicket -järjestelmä on rakennettu modulaariseksi, joten eri toiminnot voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Valmiiden perusmoduulien lisäksi järjestelmää voidaan laajentaa asiakaskohtaisilla toiminnoilla. Rajapintamoduulien ansiosta eTicket voidaan liittää olemassa oleviin ERP- ja CRM-järjestelmiin. Koneliityntä mahdollistaa tikettien automaattisen luonnin tuotantokoneen tai automaatiojärjestelmän hälytyksistä.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.