Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Järjestelmätuotteet » Vesiportaali – Vedenkulutuksen seuranta
Vesiportaali

Vesiportaali – Vedenkulutuksen seuranta

Vesiportaalin avulla vesilaitokset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen webbipohjaisen palvelun vedenkulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan. Vesiportaali tarjoaa tietoa asiakkaiden vedenkulutuksesta sekä mahdollistaa hälytykset mahdollisista vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta.

Tietoa vedenkulutuksesta ja hälytys jatkuvasta virtauksesta

Asiakas kirjautuu palveluun asiakasnumeronsa sekä vesimittarinumeron avulla. Palvelun tietoturva varmistetaan mobiilivarmenteella. Vesiportaali tarjoaa tietoa asiakkaiden vedenkulutuksesta sekä mahdollistaa hälytykset mahdollisista vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta.

  • Kumulatiivinen kokonaiskulutus
  • Kulutustiedot 24h-näkymässä vuosi-, kuukausi-, viikko- ja päivätasolla
  • Kahden vuoden online-tilastot
  • Jatkuvan virtauksen hälytys sähköpostiin
Vesiportaali Kamstrup vesimittareille

Kulutusnäkymät tarpeen mukaan

Asiakas näkee oman vedenkulutuksensa kuvaajana viimeisen 24 tunnin näkymässä. Kulutustiedot päivittyvät palveluun tunnin välein. Asiakas voi seurata vedenkulutustaan lisäksi vuosi-, kuukausi-, viikko- tai päivätasolla haluamallaan aikavälillä.

Kulutustiedot tallentuvat palveluun kahden vuoden ajaksi, mutta ne on mahdollista ladata itselle pidempiaikaista seurantaa varten. Tietojen tarkastelu vuosi-, kuukausi-, viikko- tai päivätasolla mahdollistaa oman vedenkulutuksen optimoinnin.

Vikatilanteet ja jatkuvan virtauksen hälytys

Vesiportaaliin tallentuu myös tieto etäluettavan vesimittarin mahdollisista vikatilanteista. Asiakkaan kannalta tärkein tieto on jatkuva virtaus, joka voi kertoa kohteessa olevasta vesivuodosta tai auki jääneestä hanasta.

Asiakas voi asettaa hälytyksen jatkuvan virtauksen vikatilanteesta. Hälytysviesti lähetetään automaattisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.