Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.


    Elkome » Järjestelmätuotteet » Vesiportaali – Vedenkulutuksen seuranta
    Vesiportaali

    Vesiportaali – Vedenkulutuksen seuranta

    Vesiportaalin avulla vesilaitokset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen webbipohjaisen palvelun vedenkulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan. Vesiportaali tarjoaa tietoa asiakkaiden vedenkulutuksesta sekä mahdollistaa hälytykset mahdollisista vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta.

    Reaaliaikainen tieto vedenkulutuksesta

    Vesiportaali tarjoaa tietoa asiakkaiden vedenkulutuksesta sekä mahdollistaa hälytykset mahdollisista vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta.

    • Kulutustiedot vuosi-, kuukausi-, viikko- ja päivätasolla
    • Kumulatiivinen kokonaiskulutus
    • Kahden vuoden online-tilastot
    • Jatkuvan virtauksen hälytys sähköpostiin
    • Mobiilisovellus Android-älypuhelimelle
    Vesiportaali

    Kulutusnäkymät tarpeen mukaan

    Asiakas näkee oman vedenkulutuksensa kuvaajana viimeisen 24 tunnin näkymässä. Kulutustiedot päivittyvät palveluun tunnin välein. Asiakas voi seurata vedenkulutustaan lisäksi vuosi-, kuukausi-, viikko- tai päivätasolla haluamallaan aikavälillä.

    Kulutustiedot tallentuvat palveluun kahden vuoden ajaksi, mutta ne on mahdollista ladata itselle pidempiaikaista seurantaa varten. Tietojen tarkastelu vuosi-, kuukausi-, viikko- tai päivätasolla mahdollistaa oman vedenkulutuksen optimoinnin.

    Vikatilanteen ja jatkuva virtaus

    Vesiportaaliin tallentuu myös tieto etäluettavan vesimittarin mahdollisista vikatilanteista. Asiakkaan kannalta tärkein tieto on jatkuva virtaus, joka voi kertoa kohteessa olevasta vesivuodosta tai auki jääneestä hanasta.

    Asiakas voi asettaa hälytyksen jatkuvan virtauksen vikatilanteesta. Hälytysviesti lähetetään automaattisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.

    Webbipalvelu ja mobiilisovellus

    Asiakkaat kirjautuvat Vesiportaali-webbipalveluun oman kulutuspiste- ja mittarinumeron avulla. Lisäpalvelut vaativat rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Palvelun tietoturva on varmistettu kaksivaiheisen tunnistautumisen avulla.

    Vesiportaalin käyttö on mahdollista myös Android-pohjaisilla älylaitteilla. Sovellus ilmoittaa käyttäjälle automaattisesti mahdolliset hälytykset ja tiedotteet. Vesiportaali-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -sovelluskaupasta.

    Elkomen tiimi valmiina auttamaan

    Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.