Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Järjestelmätuotteet » WhosOnLocation – Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen
WhosOnLocation - Vierailijahallinta ja ilmoittautuminen

WhosOnLocation – Vierailijahallinta ja itseilmoittautuminen

WhosOnLocation on monipuolinen vierailijanhallinta ja ilmoittautumisjärjestelmä, jonka avulla voit parantaa vierailukokemusta yrityksessäsi. Vieraiden lisäksi hallitset myös oman henkilöstön sekä alihankkijoiden ja urakoitsijoiden kulunvalvonnan.

Tyylikkäät ilmoittautumispäätteet

Tyylikkäiden ilmoittautumispäätteiden avulla vieras ilmoittautuu saapuneeksi yritykseesi. Saapumisesta välittyy tieto isännälle välittömästi. Itseilmoittautuminen tehostaa vieraiden vastaanottoa ja parantaa asiakkaittesi vierailukokemusta.

Ruuhka-aikoina itseilmoittautuminen on vieraalle nopea ja kätevä vaihtoehto jonottamisen sijaan. Hiljaisina aikoina voit vapauttaa vastaanottohenkilökuntasi muihin tuottaviin tehtäviin asiakaspalvelun kärsimättä.

WhosOnLocation SignIn
WhosOnLocation Visitor

Helppokäyttöinen pilvipohjainen sovellus

WhosOnLocation on webbiselaimella toimiva pilvipohjainen vierailijahallintajärjestelmä. Sinun ei tarvitse asentaa ja ylläpitää palvelin- ja client-ohjelmistoja, vaan käytössäsi on aina järjestelmän uusimmat ominaisuudet pilvipalveluna.

Järjestelmän hinnoittelu perustuu toimipisteiden ja ilmoittautumistapahtumien määrään. Yhdessä toimipisteessä sinulla voi olla useampi ilmoittautumispääte, eikä se vaikuta hinnoitteluun. Alkuun pääset helposti ja edullisesti yhdellä päätteellä.

 

 

Vierailijahallinta, kulunvalvonta ja turvallisuusviestintä samalla järjestelmällä!

Vierailijahallinta ilmoittautuminen

Vierailijahallinta ja
ilmoittautuminen

 • Itseilmoittautuminen
 • Vierailijakortin tulostus
 • Ilmoitus isännälle
 • Turvaohjeiden varmistus
Työntekijöiden kulunvalvonta

Työntekijöiden
läsnäolo

 • Työajanseuranta
 • Automaattinen tunnistautuminen
 • Sovellus älypuhelimelle
Alihankkija

Urakoitsijoiden
kulunvalvonta

 • Tehdasalueella olevien ulkopuolisten kulunvalvonta
 • Työturvallisuusohjeiden varmistus
Turvallisuusviestintä

Turvallisuus
vaaratilanteissa

 • Tieto alueella olevista henkilöistä
 • Hälytykset vaaratilanteissa
 • Ohjeistus evakuointiin
Yrityksen vastaanotto

Vierailijoiden vastaanotto ja ilmoittautuminen

Pääsy tuotantotiloihin ja turvaohjeiden varmistus

Tehdasalue

Tehdasalueen kulunvalvonta ja turvallisuus

Tyylikkäät ilmoittautumispäätteet eri käyttötarpeisiin!

Kirjautumispääte UTC
Kirjautumispääte OEMkiosks
Kirjautumispääte OEMkiosks
Monitoimipääte eVAL

WhosOnLocation - Lähtökohtana vierailijakokemus ja turvallisuus

WhosOnLocation kehittää ohjelmistoratkaisua vierailijoiden hallintaan turvallisuuden näkökulmasta. Yritysten on tärkeä tietää, keitä vierailijoita, alihankkijoita ja urakoitsijoita liikkuu yrityksen tiloissa ja tehdasalueella oman henkilökunnan lisäksi, ja miten heidän turvallisuus taataan hätätilanteissa. Tähän tarpeeseen syntyi WhosOnLocation-ohjelmisto.

WhosOnLocation toimii yhteistyökumppaneittensa kanssa 30 maassa ja palvelee asiakkaitaan globaalisti. Suomessa Elkome edustaa WhosOnLocation-ohjelmistoa ja toimittaa järjestelmäratkaisuja vierailijahallintaan, itseilmoittautumiseen ja turvallisuusviestintään.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.