Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Jätteenkäsittelyjärjestelmän sähköistykset ja asennukset

Jätteenkäsittelyjärjestelmän sähköistykset ja asennukset

Envac Finland Oy toimittaa ja asentaa automaattisia jätteenkäsittelyjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella. Kasvavan kysynnän johdosta Envac halusi varmistaa asennusresurssien riittävyyden ja valitsi Elkome Installaatiot alihankintakumppanikseen järjestelmien sähköistyksessä.

Automaattinen jätteenkäsittelyjärjestelmä

Envacin jätteenkäsittelyjärjestelmällä kerätään jätteitä maan alle sijoitetun imuputkiston välityksellä. Järjestelmä on siisti ja näkymätön, sillä käyttäjälle järjestelmästä näkyy vain kiinteistöön sijoitettu keräyspiste. Jätteet kuljetetaan maanalaista siirtoputkistoa pitkin keräysasemalle, josta jätteet toimitetaan lajiteltuina eteenpäin jatkokäsittelyyn.

Modernia tekniikkaa uusille asuinalueille

Uusien asuinalueiden suunnittelussa hyödynnetään Envacin kehittämää jätteenkäsittelytekniikkaa. Esimerkiksi Helsingin kaupunki rakentaa uusia asuinalueita vanhoille satama-alueille Kalasatamaan ja Jätkäsaareen. Molemmilla alueille on asennettu Envacin automaattiset jätteenkeräysjärjestelmät.

Kiinteistön liittäminen jätteenkeräysjärjestelmään

Jätteenkeräysasemalta lähtee asuinalueelle runkoputki, jossa on useita haaroja. Uuden kiinteistön liittämiseksi järjestelmään toimiva haaralinja katkaistaan väliaikaisesti ja keräyspiste asennetaan toimintakuntoon. Asennukseen kuluu yksikön sähköiset kytkennät sekä IO-testaus, jossa varmistetaan venttiilien, moottoreiden, pinta-antureiden ja sähköisten lukijoiden toiminta.

Elkome yhteistyökumppanina asennuksissa

Envac halusi varmistaa asennusresurssien riittävyyden uusissa asennuskohteissa ja valitsi Elkome Installaatiot Oy:n alihankintakumppanikseen järjestelmien sähköistyksessä ja asennuksissa. Vaativissa rakennuskohteissa asennusaikataulujen pitävyys ja asennustyön laatu korostuvat erityisesti. ”Projektit ovat menneet hienosti”, kehuu projektipäällikkö Mikko Suoperä. ”Elkomen pojat tekevät reippaasti töitä ja homma näyttää sujuvan.”

Videolinkki: Envac Corporate Presentation (YouTube) »

"Projektit ovat menneet hienosti. Elkomen pojat tekevät reippaasti töitä ja homma näyttää sujuvan."

Mikko Suoperä - Envac Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.