Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Kaasuloggeri kertoo hajunpoiston tarpeen

Kaasuloggeri kertoo hajunpoiston tarpeen

Hajuhaittojen kartoituksessa Etoiles käyttää Elkomen toimittamia Odalog-kaasuloggereita, jotka mittaavat ympäristössä esiintyviä kaasupitoisuuksia.

 

Kaasuloggerilla selvitetään hajunpoiston tarpeet

Etoiles Suomi Oy toimittaa ratkaisuja jätevedenpuhdistamoiden ja -pumppaamoiden, teollisuuden, biokaasulaitosten ja kiinteistöjen ympäristöissä häiritsevien hajuongelmien poistoon. Ongelmakohteessa, jossa hajuhaittoja esiintyy, tehdään alkuselvitys ja tarvekartoitus hajuhaittojen poistoon.

Selvityksessä mitataan kaasupitoisuuksia Odalog RTX -kaasuloggerilla ja määritellään menetelmä kaasuyhdisteiden poistamiseksi. ”Aktiivihiilisuodatin on pääsääntöisesti kustannustehokkain ja turvallisin ratkaisu hajuongelman poistoon. Selvityksessä määritellään myös tilantarve ja asennusmahdollisuuden hajunpoistojärjestelmälle”, kertoo Mikko Lohi, Etoiles Oy.

”Aktiivihiilisuodatin on pääsääntöisesti kustannustehokkain ja turvallisin ratkaisu hajuongelman poistoon. Selvityksessä määritellään myös tilantarve ja asennusmahdollisuuden hajunpoistojärjestelmälle”

Mikko Lohi - Etoiles Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.