Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.
[recaptcha*]
[recaptcha*]
[recaptcha*]
Elkome » Käsidesiautomaatilla vähennät tartuntariskiä

Käsidesiautomaatilla vähennät tartuntariskiä

Käsihygienia on tärkeää erityisesti infokioskien ja itsepalveluautomaattien käytössä. Uusilla interaktiivisilla käsidesiautomaateilla vähennät tartuntariskiä ja varmistat asiakkaittesi, vieraittesi ja henkilökuntasi turvallisuuden.

Infokioski käsidesiautomaatilla

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja paluu turvalliseen normaalielämään tuntuu vaikealta. Loputtomiin emme voi jatkaa eristäytymistä, vaan paluu arkitoimintoihin tapahtuu askel kerrallaan. Asiakkaiden, vieraiden ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi tulee myös jatkossa muistaa tartuntariskin välttäminen huolellisella käsihygienialla. Infokioski käsidesiautomaatilla on ratkaisu julkisten tilojen tiedottamiseen, opastukseen ja itsepalvelutoimintoihin.

Käsidesiautomaatti

Aina et voi välttää paikkoja, joissa tartuntariski on suuri

Tartuntariski vastaanotto- ja ilmoittautumispisteissä

Vastaanotto- ja ilmoittautumispisteet

Tartuntariski odotus- ja taukotiloissa

Odotus- ja taukotilat

Kokous- ja ryhmätyöskentelytilat

Älykkäät sovellukset turvallisuuden varmistamiseen

Vierailijahallinta ja
itseilmoittautuminen

Miten välttää turhaa lähikontaktia vieraisiin ihmisiin? Voisiko itseilmoittautumisjärjestelmä toimia ilman kosketusnäyttöä? Miten voi vähentää vieraiden turhaa odotusaikaa? WhosOnLocation vierailijahallinta- ja itseilmoittautumisjärjestelmällä tämä on mahdollista.

Kävijäseuranta ja kulunvalvonta

Jos epäilet asiakkaiden, vierailojoiden tai oman henkilökunnan aiheuttama tartuntariskiä, miten saat selville ja tavoitat riskialueella käyneet henkilöt? Ratkaisemme ongelman tarpeitasi vastaavalla kävijäseuranta- ja kulunvalvontajärjestelmällä.

Opastus ja
tiedottaminen

Pystytkö viestimään ja valvomaan hygienian noudattamista ja tartuntariskin välttämistä riittävästi? Paras keino riskin välttämiseen on opastaminen selkeillä ja havainnollisilla ohjeilla. Tämä onnistuu helpoiten ja tehokkaimmin infonäyttöjärjestelmällä.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.
[recaptcha*]