Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Käsipääte viivakoodinlukijalla nopeutti lipuntarkistuksen

Käsipääte viivakoodinlukijalla nopeutti lipuntarkistuksen

Tiketti Oy käyttää Elkomen toimittamia Nautiz X4 -käsipäätteitä pääsylippujen tarkistuksessa Suomen suurimmilla klubeilla ja festivaaleilla. Asiakkaat ovat tyytyväisiä sujuvaan lipunluentaan, ja he pääsevät nopeasti nauttimaan tapahtuman sisällöstä ja palveluista.

Nautiz X4 -käsipääte pääsylippujen tarkistuksessa

Tiketti Oy on Suomen suurin kotimainen lipunvälittäjä. Tiketti myy lippuja erityisesti suomalaisiin musiikkitapahtumiin, kuten klubikeikoille ja kesän festivaaleille.  Tiketti käyttää Elkomen toimittamia Nautiz X4 -käsipäätteitä pääsylippujen luennassa. Nautiz X4 on kestävä ja suojattu käsipääte viivakoodinlukijalla. Laitevalinnan perusteena oli hiekan- ja pölynsuojaus sekä vesitiiviys. Laitteessa on kestävä akku, ja se voidaan vaihtaa käytön aikana laitetta sammuttamatta. Joustavan ja nopean lipunluennan edellytyksenä on viivakoodinlukijan toimintavarmuus vaativissakin festivaaliolosuhteissa. Tapahtumapaikalla ei aina ole tarjolla verkkoyhteyttä, joten laitteen SIM-korttipaikka ja integroitu mobiiliverkkoyhteys ovat välttämättömiä ominaisuuksia.

ProTiketti-kulunvalvontajärjestelmä

ProTiketti on Tiketti Oy:n kehittämä kulunvalvontajärjestelmä pääsylippujen luentaan ja asiakkaiden sisäänkirjaukseen. Tiketin kulunvalvontaa käytetään Suomen tunnetuimmilla klubeilla sekä suurimmilla festivaaleilla, kuten Tavastialla ja Ruisrockissa. ProTiketti mahdollistaa reaaliaikaisen kävijäseurannan ja statistiikan jälkiseurantaan. Järjestelmään voidaan lisätä myös Tiketin ulkopuolisia lippukoodeja tarpeen vaatiessa.

Luotettava ja nopea viivakoodinluku

”Tiketillä on kokemusta tapahtumien kulunvalvonnasta jo vuosien ajalta. Tässä ajassa on testattu monien eri valmistajien laitteita. Kaikista löytyy lähestulkoon samat ominaisuudet, mutta Nautiz-käsipääte on vakuuttanut toimivuudellaan. Erityisesti laitteen viivakoodinlukijasta ollaan oltu todella vakuuttuneita”, kehuu Tiketin IT-koordinaattori Olli Kataikko. ”Lippuja voidaan lukea niin hämärässä ravintoloiden ovilla kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin festivaalien sisäänkäynneillä.  Myöskään elektronisten lippujen lukeminen älypuhelinten näytöiltä ei tuota ongelmaa.”

Bannerikuva: Ruisrock Joonas Mäkivirta
Artikkelikuva: Ruisrock Tomi Palsa

"Nautiz-käsipääte on vakuuttanut toimivuudellaan. Erityisesti laitteen viivakoodinlukijasta ollaan oltu todella vakuuttuneita. Lippuja voidaan lukea niin hämärässä ravintoloiden ovilla kuin kirkkaassa auringonpaisteessakin festivaalien sisäänkäynneillä.  Myöskään elektronisten lippujen lukeminen älypuhelinten näytöiltä ei tuota ongelmaa.”

Olli Kataikko - Tiketti Oy

Handheld Nautiz X4

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.