Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Käyttöliittymät työajankirjaukseen

Käyttöliittymät työajankirjaukseen

Jotbar Solutions Oy valmistaa järjestelmiä henkilö- ja materiaalivirtojen hallinnaan. Jotbarin ratkaisuja ovat työajan ja työtehtävien seuranta, tuotannon vaiheiden seuranta, kulunvalvonta sekä varaston- ja logistiikanhallinta. Jotbar käyttää Elkomen toimittamia tietokoneita työajanseurannan leimauspäätteinä.

Reaaliaikainen työajanseuranta

JotBar-työajanseuranta siirtää tuntikortit ja manuaaliset kirjaustyöt historiaan. JotBar huolehtii työajan laskennasta ja kohdistaa työajan kustannuspaikoille, osastoille ja projekteille. Työajanseuranta toimii reaaliaikaisesti ja kattaa niin liukuvat kuin joustavatkin työajat. JotBar on toimialariippumaton järjestelmä ja se soveltuu niin toimisto- kuin tehdasympäristöön. JotBar-ohjelmistoa käytetään laajalti suomalaisissa yrityksissä.

Elkomen toimittamat laiteratkaisut

Jotbar käyttää Elkomen toimittamia Advantech TPC -tietokoneita työajanseurannan leimauspäätteinä. ”Usean vuoden käyttökokemusella Advantech TPC on todettu laadukkaaksi ja toimintavarmaksi laiteratkaisuksi”, kertoo Jotbarin avainasiakaspäällikkö Arto Leppänen. Advantech TPC -päätteet soveltuvat erinomaisesti Jorbarin järjestelmiin.

Advantech TPC on kompaktin kokonsa ansiosta helppo koteloida ja asentaa eri käyttöympäristöihin. Monipuoliset oheislaiteliitännät mahdollistavat lisälaitteiden, kuten RFID-lukijan helpon integroinnin järjestelmään. Advantech TPC -tietokoneiden laaja mallisto mahdollistaa myös erikokoisten näyttöjen käytön eri sovelluskohteissa.

Komponenttivalinnoilla luotettavuutta

Advantech TPC -sarjan tietokoneet on suunniteltu teollisuuskäyttöön ja ne kestävät vaativia käyttöolosuhteita. Laitteet ovat passiivijäähdyteisiä, joten niissä ei ole ajan mittaan huoltoa vaativia tuulettimia. Myös kiintolevy voidaan korvata CompactFlash-muistikortilla tai SSD-levyllä. Näin laitteessa ei ole yhtään liikkuvaa osaa.

Advantech TPC perustuu pitkän saatavuuden komponentteihin. Tämän ansiosta järjestelmä voidaan vakioida useaksi vuodeksi eteenpäin. Pienen virrankulutuksen ansiosta Advantech TPC -päätteet on Energy Star -hyväksyttyjä. Alhainen tehonkulutus pitää laitteen sisäisen lämpötilan alhaisena ja lisää näin laitteen toimintavarmuutta sekä pidentää käyttöikää.

”Usean vuoden käyttökokemusella Advantech TPC on todettu laadukkaaksi ja toimintavarmaksi laiteratkaisuksi”

Arto Leppänen - Jotbar Solutions Oy

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.