Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Kestävät ja laadukkaat ajoneuvotietokoneet trukkiasennuksiin

Kestävät ja laadukkaat ajoneuvotietokoneet trukkiasennuksiin

Vilant Systems Oy valitsi Elkomen toimittamat VMT-ajoneuvotietokoneet trukkiasennuksiin. Kestävät ja toimintavarmat trukki-PC:t ovat osa Vilantin RFID-ratkaisua logistiikka- ja varastojärjestelmissä.

Kilpailukykyinen ja laadukas PC-ratkaisu

Vilant Systems Oy haki kustannustehokasta ja uutta tekniikkaa sisältävää ajoneuvotietokonetta, joka soveltuu asennettavaksi trukkeihin niin sisä- kuin ulko-olosuhteissa. Saksalainen ads-tec GmbH:n valmistama VMT-ajoneuvotietokone täytti vaatimukset ja osoittautui varmaksi PC-ratkaisuksi erilaisiin asennuskohteisiin.

Kestävyys ja toimintavarmuus vaativissa olosuhteissa

ads-tec VMT-sarjan ajoneuvotietokoneet on suunniteltu vaativiin käyttöolosuhteisiin. IP65-suojaus sekä hyvä tärinän- ja iskujenkestävyys takaavat laitteiston kestävyyden trukkikäytössä. Laajan käyttölämpötila-alueen ansiosta VMT soveltuu käytettäväksi myös ulkona ja kylmätiloissa. Tukevat asennustelineet takaavat laitteiston kestävyyden kovassakin käsittelyssä.

Uusinta PC-tekniikkaa

ads-tec VMT-sarjan ajoneuvotietokoneet perustuvat Intel Atom -prosessoritekniikkaan. VMT7000-sarjan resistiivinen kosketusnäyttö toimii hankalissa olosuhteissa myös paksuilla työkäsineillä. VMT8000-sarjan Multitouch-kosketusnäyttö mahdollistaa monipuolisen käyttöliittymäsovelluksen toteutuksen useamman kosketuspisteen ohjauksella.

RFID-ratkaisut teollisuuden ja logistiikan järjestelmiin

Vilant Systems Oy toimittaa RFID-tunnistukseen perustuvia järjestelmiä valmistavan teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin. RFID-tekniikan avulla asiakkaat pystyvät tehostamaan sisälogistiikkaansa ja varastonhallintaansa. Vilant on toimittanut avaimet käteen -projekteja yli tuhanteen kohteeseen 33 maassa.

Vilant Systems Oy toimittaa RFID-tunnistukseen perustuvia järjestelmiä valmistavan teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin.

Ads-Tec DVG-VMT8000

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.