Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Kompakti mittausjärjestelmä laivanrakennukseen

Kompakti mittausjärjestelmä laivanrakennukseen

Elkome on toimittanut vuosien varrella antureita ja mittausjärjestelmiä Meyer Turku Oy:lle. Tällä kertaa tarpeena oli mitata värähtelyä ja etäisyyksiä siirrettävällä mittauslaitteella, joka toimii myös itsenäisenä dataloggerina.

 

Nopeat ja tarkat mittaukset

Elkomen toimittaman mittausjärjestelmän perustana toimi modulaarinen Gantner Q.Brixx. Kompakti mittausjärjestelmä sisälsi keskusyksikön sekä tarvittavan määrän I/O-moduuleita jänniteviestien ja IEPE-tyyppisten värähtelyantureiden liittämiseksi. Tarkoissa Q.Brixx-mittausyksiköissä on 24 bitin resoluutio ja kanavien galvaaninen erotus.

Helppo laajennettavuus

Gantner Q.Brixx -mittausjärjestelmää voidaan helposti laajentaa mittaustarpeiden mukaan. Meyerin järjestelmässä on tällä hetkellä 8 etäisyysanturia ja yksi kiihtyvyysanturi, mutta järjestelmää on tarkoitus vielä laajentaa. Q.Brixx:n mittausmoduuleita voidaan kytkeä yhteen järjestelmään 16 kappaletta.

Itsenäinen toiminta dataloggerina

Gantner Q.Brixx toimii itsenäisenä tiedonkeruulaitteena, joten sen toiminta jatkuu automaattisesti myös sähkökatkojen aikana. Korkean mittaustaajuuden ja pitkäkestoisten mittausten vuoksi järjestelmän sisäistä muistia laajennettiin USB-liitäntäisellä massamuistilla. Mittaustietojen reaaliaikaisessa seurannassa käytettiin DASYLab-mittausohjelmistoa.

Johtava risteilyalusten valmistaja

Meyer Turun telakalla rakennetut alukset ovat tunnettuja siitä, että ne ovat alan turvallisimpia, ympäristöystävällisimpiä, viihtyisimpiä, luotettavimpia sekä energiatehokkaimpia. Telakalla on pitkä ja kunniakas historia monimutkaisten loistoristeilijöiden rakentajana. Tunnetuimpia Turussa valmistettuja aluksia ovat varmasti Royal Caribbean -varustamon loistoristeilijät sekä meillä lähempänä liikennöivät useat Tallink Siljan ja Viking Linen autolautat.

 

Gantner Q.Brixx -mittausjärjestelmää voidaan helposti laajentaa mittaustarpeiden mukaan. Mittauslaite toimii myös itsenäisenä tiedonkeruulaitteena, joten sen toiminta jatkuu automaattisesti myös sähkökatkojen aikana.

Meyer Turku Oy

Gantner Q.Brixx

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.