Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Etusivu » Kustannussäästöjä pitkän elinkaaren teollisuustietokoneilla

Kustannussäästöjä pitkän elinkaaren teollisuustietokoneilla

Olet varmasti törmännyt tilanteeseen, jossa järjestelmääsi valittu tietokone poistuu yllättäen markkinoilta. Uuden komponentin valinta ja toiminnan testaus aiheuttavat kustannuksia ja kuluttavat resursseja.

Kokoonpanosaatavuus

Kokoonpanosaatavuus tarkoittaa sitä, että täysin samaa teollisuus-PC:tä on saatavana usean vuoden ajan. Laitteiston fyysisiin mittoihin tai sisäisiin komponentteihin ei tehdä muutoksia, vaan kaikki komponentit on vakioitu. Samalla tuotekoodilla myöhemmin hankittu teollisuus-PC on takuuvarmasti täysin samanlainen ja yhteensopiva aiemmin hankitun laitteen kanssa.

Komponenttisaatavuus

Komponenttisaatavuus tarkoittaa sitä, että teollisuustietokoneessa tunnistetaan järjestelmän muutosten kannalta kriittiset komponentit ja vakioidaan niiden käyttö. Useissa tapauksissa ei ole väliä, että muistin määrä tai kiintolevyn malli vaihtuu, mutta halutaan prosessorin ja piirisarja-ajurien pysyvän muuttumattomana. Tunnemme eri teollisuustietokoneiden elinkaaren ja osaamme ehdottaa järjestelmääsi pitkän saatavuuden komponentteja.

Mallimuutosten ennakointi

Ennen pitkää jokaiseen tietokoneeseen tulee muutoksia ja järjestelmässä käytettyjä laitemalleja pitää päivittää. Elkome huolehtii, että käyttämäsi teollisuustietokoneen vaihto uuteen hoituu onnistuneesti. Ennakoimme tuotteen poistumisen markkinoilta ja ehdotamme hyvissä ajoin korvaavia tuotteita poistuvien mallien tilalle. Tunnemme asiakasjärjestelmien kehityskaaren ja olemme mukana määrittelemässä uusia laitevaihtoehtoja asiakkaalle sopivissa järjestelmän kehitysvaiheissa.

Varaosasaatavuus ja ylläpitotuki

Teollisuustietokoneen tai sen kriittisen komponentin valmistuksen päättyessä pitää varautua laitteiston huolto- ja varaosatarpeeseen. Mikäli uusi korvaava teollisuustietokone ei ole yhteensopiva vanhan tuotteen kanssa, pitää kriittisiä komponentteja varastoida niin kauan kuin järjestelmän halutaan olevan toimintakunnossa. Voit tehdä kanssamme sopimuksen varaosavaraston ylläpidosta. Olemme tehneet asiakkaillemme joskus myös vanhojen laitteiden uudelleentuotantoa.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.