Yhteydenotto

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.

Tukipyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro missä voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Huoltotilaus

Täydennä tämä lomake lähettäessäsi laitteita huollettavaksi. Ilmoita yhteystietosi ja huoltoon lähetettävän laitteen tiedot sekä vikakuvaus ja palautusosoite tällä lomakkeella. Huoltotyöstä on aina sovittava ennakkoon asiakaspalvelun kanssa (p. 029 007 4410, asiakaspalvelu@elkome.com). Saat asiakaspalvelusta huoltotyönumeron, lisää se vikakuvaukseen ja myös lähetyksen päälle käsittelyn nopeuttamiseksi. Valitse myös oikea huoltotyötyyppi: huolto/takuu/kalibrointi/arvio.

Elkome » Kysynnän kasvu näkyy infokioskien suunnittelusssa ja valmistuksessa
Terveydenhuollon ilmoittautumispäätteitä valmistuksessa

Kysynnän kasvu näkyy infokioskien suunnittelusssa ja valmistuksessa

Digitaalisia palveluita kehittämällä halutaan tehostaa toimintaa sekä parantaa asiakaspalvelua. Älypuhelimien sovellukset ja webbipalvelut ovat tätä päivää, mutta infokioskeja tarvitaan myös entistä enemmän.

Opastukseen, tiedottamiseen ja mainostamiseen tarkoitetut infonäyttöratkaisut sekä ledi- ja videoseinät yleistyvät kovaa vauhtia suomalaisessa kaupunkikuvassa. Näiden lisäksi tarjolla on entistä enemmän interaktiivisia infokioski- ja itsepalveluratkaisuja, joilla käyttäjät voivat valita erilaisia palveluita sekä olla vuorovaikutuksessa palveluntarjoajan kanssa. Tyypillinen sovellus on erilaiset itsepalveluautomaatit.

Itsepalveluautomaatteja huodynnetään asiakaspalvelun perustoiminnoissa, jolloin henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito vapautetaan vaativampiin asiakaspalvelutehtäviin. Terveydenhuollon ja muiden julkisten palvelujen ilmoittautumispäätteet tehostavat merkittävästi asiakaspalvelun nopeutta ja tätä kautta myös asiakastyytyväisyyttä. Säästöjä tulee myös palveluntarjoajalle vapautuvien henkilöresurssien muodossa. Sote-puolella on tällä hetkellä meneillä useita investointeja ja kehityshankkeita asiakaspalvelun kehittämiseen. Tämä näkyy myös Elkomella ilmoittautumispäätteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Elkomen tiimi valmiina auttamaan

Haluamme perehtyä haasteisiinne ja ymmärtää tarpeenne. Jos tarvitset apua järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen tai asennuksiin, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan siitä, miten voimme olla teille avuksi.